ŽESTOKA MAKLJAŽA PET ŽENA NA PARKINGU: Gurale se, čupale i pokazivale SREDNJI PRST, a onda se pojavio ON!

Autor:

Svet

21.08.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podignut optužni predlog protiv svih pet žena

ŽESTOKA MAKLJAŽA PET ŽENA NA PARKINGU: Gurale se, čupale i pokazivale SREDNJI PRST, a onda se pojavio ON!

Foto: Youtube/Printscreen

Grupa od pet ženskih osoba, u dobi od 39, 37, 20, 19 i 18 godina, privukla je pažnju javnosti svojim nedoličnim ponašanjem na parkingu trgovačkog centra u Paljetkovoj ulici u Bjelovaru u Hrvatskoj. Kako prenosi lokalni portal Bjelovar.live, njihovo vikanje i gestikuliranje izazvalo je narušavanje javnog reda i mira, a situacija je kulminirala fizičkim sukobom među njima.

Naime, one su se gurale, čupale za kosu i pokazivale srednji prst.


Reagovanje policije

Policajac koji je bio van službe uspeo je da razdvoji žene i spreči dalji sukob, čime je izbegnut ozbiljniji incident. Nakon ovog događaja, Policijska stanica Bjelovar podnela je optužni predlog protiv svih pet žena, u skladu sa članom 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Optužni predlog će biti prosleđen nadležnom Prekršajnom odeljenju Opštinskog suda u Bjelovaru.

Reakcija lokalne zajednice

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom, koje je izrazilo negodovanje zbog nedostatka pristojnog ponašanja u javnom prostoru. Mnogi su istakli važnost očuvanja mira i reda u zajednici, posebno u delovima grada gde se okuplja veći broj ljudi.

Prevencija sličnih incidenata

Napadi na javni red i mir nisu samo prekršaji zakona, već i pretnja opštem osećaju sigurnosti među građanima. Lokalne vlasti i institucije su pozvane da preduzmu dodatne mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Edukacija o pravilnom ponašanju u javnim prostorima i podizanje svesti o važnosti mirnog rešavanja konflikata može doprineti stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading