MBAPE I NADAL U ZAGRLJAJU! Francuz je imao i poklon za legendarnog tenisera (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal, vatreni navijač Majorke i Real Madrida, nije krio svoje oduševljenje Mbapeovim dolaskom u špansku Primeru.

MBAPE I NADAL U ZAGRLJAJU! Francuz je imao i poklon za legendarnog tenisera (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Mbape, Nadal

Legendarni španski teniser Rafael Nadal i novi fudbalski as Real Madrida, Kilijan Mbape, podelili su dirljiv trenutak nakon Mbapeovog debitantskog nastupa u španskoj Primeri. Nakon što je Real Madrid započeo odbranu titule remijem 1-1 sa Majorkom, Nadal je sa tribina posmatrao meč i nakon utakmice se sastao sa Mbapeom. Francuz je Nadalu poklonio dres "kraljevskog kluba", simbolični gest koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Rafael Nadal, vatreni navijač Majorke i Real Madrida, nije krio svoje oduševljenje Mbapeovim dolaskom u špansku Primeru. Ranije ove godine, Nadal je izrazio želju da Mbapea vidi u dresu Real Madrida, ocenjujući da bi francuski fudbaler unapredio već sjajan tim "kraljevskog kluba". Njihov susret na tribinama i razmena dresova oduševili su mnoge ljubitelje sporta širom sveta.

- Real Madrid ima odličan tim, sa Kilijanom bi bili još bolji - ocenio je Rafa u februaru.

 

 


Dok je Nadal posmatrao Mbapea u akciji, mnogi su se zapitali kada će i sam teniser ponovo zaigrati. Nadal je već otkazao učešće na US Openu, a pretpostavlja se da će se vratiti tokom Lejver kupa. Očekivanja za Nadalov povratak na teren su velika, a njegovi navijači širom sveta nestrpljivo iščekuju da ponovo vide ovog sportskog velikana u akciji.

Ovaj dirljiv susret između Rafaela Nadala i Kilijana Mbapea pokazuje kako sport može da poveže ljude iz različitih sfera i da inspiriše nove generacije sportista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading