ZNA SE KO JE TATA: Belingem širi mudrost na poluvremenu, Mbape se smeje (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike Džuda Belingema i reakcija saigrača.

ZNA SE KO JE TATA: Belingem širi mudrost na poluvremenu, Mbape se smeje (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nesportski gest Belingema

Real Madrid je u nedelju zabeležio remi na gostovanju Majorki rezultatom 1:1, što je izazvalo razočaranje među navijačima. Iako je početak sezone, očekivanja od ekipe su visoka, što je dovelo do otvorenog nezadovoljstva Džuda Belingema na poluvremenu, kada je kritikovao neke od saigrača.

Nedugo pre gostovanja Majorki, Real Madrid je pobedio Atalantu i osvojio Superkup Evrope, što je stvorilo veliki entuzijazam među igračima. Ipak, remi sa Majorkom pokazao je da ekipa ipak ima izazova pred sobom, pogotovo kada je reč o kontranapadima protivnika.

Belingem je iskazao zabrinutost zbog nedovoljne efikasnosti u napadu i nedovoljne brzine u povratku u odbranu, ističući važnost završavanja napada i brzih promena pozicija. Njegove sugestije naišle su na odobravanje, čak i kod Kilijana Embapea, koji je pokazao zrelost u prihvatanju kritike.

- Vas trojica, završite napad, jer je trčanje nazad jako teško.

- Čak i kad vam se otvori mali prostor, šutirajte - rekao je mladi Englez kolegama.

 

 

Belingem je dao konkretne savete saigračima o završavanju napada i bržim promenama pozicija, ističući važnost brzine i iznenađenja u igri. Njegova iskusna perspektiva mogla bi biti od ključnog značaja za poboljšanje igre Reala u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading