TRAGEDIJA: Grčka zavijena u crno - reprezentativac poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugašen je jedan mladi život.

TRAGEDIJA: Grčka zavijena u crno - reprezentativac poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Foto: Pixabay

Sveća

Užasna vest stiže iz Grčke, gde je mladi fudbaler Haris Pastras izgubio život u saobraćajnoj nesreći u svojoj 21. godini.

Pastras, nekadašnji omladinski fudbaler Olimpijakosa i reprezentacije Grčke, tragično je preminuo u nedelju ujutru nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom kojim je upravljao.

Haris Pastras je svoju fudbalsku karijeru gradio u renomiranim klubovima poput Olimpijakosa. Bio je deo U-17 i U-19 timova Olimpijakosa u sezonama 2020/21 i 2021/22, a takođe je nastupao i za U-17 reprezentaciju Grčke. Sa velikim fudbalskim potencijalom, Pastras je poslednji klub pred svoju tragičnu smrt bio Posejdon iz mesta Nea Mihanonija.

- Ne možemo da nađemo prave reči da izrazimo tugu zbog gubitka mladog čoveka. Naš 21-godišnji Haris Pastras tragično je poginuo u ranim jutarnjim satima u nedelju u saobraćajnoj nesreći, gurnuvši u žalost svoju porodicu, saigrače i sve sa kojima je radio tokom svog prisustva u Posejdonu, sve one koji ga vole i koji će ga se zauvek sećati. Neka mu je laka zemlja, želimo da izrazimo najdublje saučešće porodici - saopštili su iz kluba u kojem je igrao nastradali Pastras.

 

 

Ova tragična vest potresa fudbalsku zajednicu i ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena. Haris Pastras će ostati upamćen po svom talentu i doprinosu fudbalu, a njegova prerana smrt ostavlja veliku tugu među svima koji su ga poznavali i cenili.

Haris Pastras je rođen 7. maja 2003. godine. Igrao je na poziciji desnog beka, a prve fudbalske korake je načinio uredovima Olimpijakosa gde je prošao kompletnu fudbalsku školu.

Kao što je već istaknuto, poslednji klub u kojem je nastupao jeste Posejdon iz mesta Nea Mihanonija, a nosio je i dres ekipe GS Marko 1927 iz Markopula koji se takmiči u trećem rangu grčkog fudbala.

Za U-17 reprezentaciju Grčke je odigrao jedan meč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading