TRANSFER LETA! Samardžić stiže na San Siro! Pao DOGOVOR sa Milanom!

Autor:

Sport

21.07.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se još zvanična potvrda.

TRANSFER LETA! Samardžić stiže na San Siro! Pao DOGOVOR sa Milanom!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić (22) mogao bi uskoro da se pridruži slavnom italijanskom klubu Milanu, sa kojim su već u toku pregovori, prenosi dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.

Novopečeni član "orlova" je izrazio želju da napusti Udineze ovog leta i preseli se na San Siro, a kontakt sa Milanom već je uspostavljen i pregovori se odvijaju u pozitivnom smeru.

Međutim, postizanje konačnog dogovora još uvek je daleko, jer roso-neri moraju da se usaglase sa klubom iz Udina oko visine obeštećenja, koje, prema saznanjima, nije zanemarljivo.

 

 

Da bi transfer mogao da se realizuje, Milan će morati da ispuni finansijska očekivanja Udinezea, što može zahtevati prodaju jednog veznog fudbalera kako bi obezbedili sredstva za adekvatnu ponudu.

Samardžić je već duže vreme predmet interesovanja brojnih italijanskih klubova, uključujući Inter i Napoli, ali se do sada nijedan transfer nije ostvario. Kako će se razvijati situacija sa Milanom, ostaje da se vidi.

Lazar Samardžić se smatra jednim od potencijalnih vođa srpske reprezentacije u budućnosti, posebno nakon povlačenja iz nacionalnog tima iskusnog Dušana Tadića, koji je njegov idol. Mogući prelazak u Milan bio bi značajan korak u karijeri bivšeg fudbalera Herte i Lajpciga, a navijači i stručni štab sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih pregovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading