LUKA JOVIĆ POKAZAO IZUZETAN KVALITET: Srbin postigao efektan pogodak, pa podelio fotografiju koja topi srca! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije pokazao da ima opasan njuh za gol!

LUKA JOVIĆ POKAZAO IZUZETAN KVALITET: Srbin postigao efektan pogodak, pa podelio fotografiju koja topi srca! (FOTO) (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović, fudbaler Milana, vredno trenira kako bi bio spreman za početak nove sezone. Međutim, njegova budućnost na San Siru je neizvesna, jer se spekuliše da bi mogao da pređe u redove Zenita ili Fenerbahčea. Na društvenim mrežama se pojavio detalj sa treninga na kojem je postigao sjajan gol makazicama, ostavljajući mnoge oduševljene.

 

Pored napornih treninga, Luka Jović pronalazi vreme da uživa sa svojom porodicom. Na svom Instagram profilu je podelio fotografiju sa svojim sinovima, ističući kako provodi petak veče sa njima. Jović ima jednog sina iz prethodne veze, dok je sa manekenkom Sofijom Milošević dobio još dvojicu sinova. Ovaj momenat naglašava važnost porodice u životu fudbalera i pokazuje da im posvećuje pažnju i van terena.

 

Dok Jović vredno trenira i provodi vreme sa porodicom, njegova budućnost na fudbalskom terenu je neizvesna. Navijači Milana sa nestrpljenjem očekuju da vide da li će ostati na San Siru ili će karijeru nastaviti u drugom klubu. U međuvremenu, ostaje da uživamo u sjajnim golovima poput onog koji je postigao na treningu u kampu Fudbalskog saveza Srbije, pokazujući svoje umeće i talenat.

Jovićeva posvećenost treninzima, porodici i fudbalskoj karijeri jasno pokazuje da je spreman da se izbori sa izazovima koji ga očekuju, bez obzira na to gde će nastaviti svoju sportsku priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading