SEKS DOGOVOR NIJE USPEO: Rastao se par sa stavom "ako to danas ne uradimo, sutra moramo dva puta"

Autor:

Sport

18.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler i model imali čudan odnos.

SEKS DOGOVOR NIJE USPEO: Rastao se par sa stavom "ako to danas ne uradimo, sutra moramo dva puta"

Foto: www.profimedia.rs

Mark Bartra i Džesika Goikoečea

Fudbaler Mark Bartra i model Džesika Goikoečea navodno su okončali svoju vezu, koja je započela 2021. godine. Iako se ovo nije prvi put dogodilo, vest o njihovom raskidu izaziva pažnju javnosti. Prema izveštaju španskog novinara Abela Planelesa, njihov odnos je opisan kao "prekinut", ali bez loših vibracija između njih. Planeles je istakao da iako je veza okončana, Bartra i Džesika i dalje prate jedno drugo na društvenim mrežama, što ukazuje na dobar odnos između njih.

Ovo nije prvi put da je njihova veza došla u fokus javnosti. Prethodno su navodno prekinuli prošlog jula nakon svađe, što je rezultiralo time da su prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, ali su se pomirili sledećeg meseca. Ova dinamika u njihovom odnosu privukla je pažnju medija i javnosti.

 

 

Takođe, Goikoečea je u maju ove godine govorila o njihovom odnosu u španskoj emisiji La Resistencia, gde je otkrila detalje "seks dogovora" između njih dvoje. Ova izjava je izazvala interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost i uticaj koji Goicoechea ima kao model i influenserka.

- Svakog dana kada se vidimo, moramo da imamo seks - rekao je Bartra, a nadovezala se u emisiji Džesika, pa šokirala:

- Ako jedan dan to ne obavimo, onda naredni moramo dva puta. Nedavno sam išla na Bali. To znači da sam bila bez dečka, bili smo u grupi od šest ljudi i imali smo vrlo malo privatnosti, kada je bilo moguće, zatvarala sam svoja vrata.  Ali, nisam mogla mnogo toga s toliko ljudi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mark Bartra

Bartra trenutno igra za Real Betis, a nedavno je produžio ugovor sa klubom. Sa druge strane, Goikoečea nije samo model, već i preduzetnica sa svojom modnom kolekcijom i kozmetičkim brendom, što dodatno pokazuje raznovrsnost njenih interesovanja i poslovnih poduhvata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading