LIVERPUL ZAINTERESOVAN ZA ŠPANCA: Tim sa Enfilda ulazi u novu eru sa Arne Slotom!

Autor:

Sport

18.07.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukao pažnju odličnim partijama na EP!

LIVERPUL ZAINTERESOVAN ZA ŠPANCA: Tim sa Enfilda ulazi u novu eru sa Arne Slotom!

Foto: Tanjug/AP

Sa samo jednim mesecom do početka Premijer lige, Liverpool se priprema za svoj prvi meč pod vođstvom novog trenera Arnea Slota. Ovo je prvi put od 2016. godine da će crveni početi sezonu sa novim trenerom, pošto je Slot preuzeo kormilo od Jirgena Klopa.

Slot će se suočiti sa izazovom da ostavi pozitivan prvi utisak na igrače i da predstavi svoje metode, s obzirom da će se igrači vraćati u tim nakon Evropskog prvenstva i Kopa Amerike. Takođe, važno je napomenuti da Liverpool još uvek nije ostvario prvo pojačanje ovog leta za svog novog trenera. Međutim, tim sa Enfilda je izrazio interesovanje za Španca, Danija Olma, koji je pokazao odlične partije na Evropskom prvenstvu.

Olmo je trenutno fudbaler Lajcpiga, a u Nemačkoj je pokazao da se radi o izuzetno kvalitetnom igraču. Ponikao je u Barseloni, ali je svoje prve seniorske fudbalske korake napravio u Dinamu iz Zagreba. Prošle sezone za Lajpcig je odigrao 25 mečeva i osam puta se upisao u stelce.

Foto: Tanjug/AP

Dani Olmo

U sklopu priprema za novu sezonu, Liverpool će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica u Sjedinjenim Američkim Državama, uključujući mečeve protiv Real Betisa, Arsenala i Mančester junajteda.

Odlaskom Klopa, Liverpool je ušao u novu eru, a Slot je preuzeo tim koji je ostavio njegov prethodnik. Ipak, postoji neizvesnost da li će biti potrebna neka vrsta rekonstrukcije tima. Ključni igrači poput Virgila van Dajka, Trenta Aleksandera-Arnolda i Mohameda Salaha su sada u poslednjoj godini svojih ugovora, te bi produženje njihovih ugovora olakšalo tranziciju i izbeglo konstantno pitanje o njihovoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading