TADIĆ SE ZAPLAKAO NA PITANJE DA LI JE "SILOVAN" FUDBALSKI? Da li je mogao više da IGRA i da li će da se OPROSTI? (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

26.06.2024

00:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orlova" prokomentarisao ispadanje sa šampionata Evrope.

TADIĆ SE ZAPLAKAO NA PITANJE DA LI JE "SILOVAN" FUDBALSKI? Da li je mogao više da IGRA i da li će da se OPROSTI? (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, posle nerešenog rezultata protiv Danske u poslednjem kolu Grupe C, na Alijanc areni - 0:0.

Kapiten "orlova" Dušan Tadić odgovarao je posle utakmice na mnoga pitanja.

- Pa, jeste možda tako delovalo na početku. Očekivali smo čvrstu utakmicu, da se neće otvoriti ni sa jedne ni sa druge strane. Bilo je odmeravanje snaga, u drugom poluvremenu smo krenuli na sve ili ništa, nije nam se namestilo, ali treba da analiziramo sve i izvučemo pouke - počeo je Tadić pred srpskim medijima.

Foto: Republika.rs

Dušan Tadić

Da li smo sva tri poluvremena pustili niz vodu?

- Pa jeste, generalno smo malo bili svako prvo poluvreme onako, malo smo prepustili sve protivniku, nismo se nametnuli i išli smo obazrivo sve tri utakmice. Može se reći da smo propustili, da smo stigli do pobede bilo bi drugačije.

 

U moru zanimljivih pitanja, jedno od njih bilo je vezano za komentar sportskog konsultata RTS-a Radeta Bogdanovića, koji je izjavio da je Tadić "fudbalski silovan":

- Ovaj... Kako je ovo teško. Ovaj, samo sekund izvinite - zaplakao se Tadić nakratko, pa nastavio o tome da li je trebalo više da bude na terenu:

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

- Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da bih više mogao da pružim ekipi, da sam ja timski igrač, hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan, bitno je šta donosiš i značiš na terenu. Da sam igrao više, mogao bih više da pružim. Odluka je takva, poštujem šta god da se dešava, kakva god da je. Uvek gledam nešto, Modrić je tri godine stariji od mene, uglavnom je svaku utakmicu na terenu. Nebitno, kako god da je, ja sam tu da igram koliko treba da igram, koliko mi se kaže. Ja ću to da poštujem - istakao je Tadić.

Prema rečima kapitena, pouke moraju da se izvuku:

- Što da ne, ali mislim da iz svake utakmice mogu da se izvuku pouke, dobre i loše stvari. Treba da izvlačimo pouke, možda čak iz pobeda treba da izvučeš dobre stvari. Treba napraviti analizu, ponosan sam na momke, dali su sve od sebe, žrtvovali su odmore, klubovi zovu, imaće sedam dana slobodno. Nije im lako, godinu dana igraju bez prestanka, igraju za reprezentaciju, porodicu - zaključio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading