DA LI ĆE UPLOVITI U TRENERSKE VODE? Tadić OTKRIO da li želi da POSTANE selektor Srbije? Evo šta je PORUČIO Novaku!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

26.06.2024

00:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orlova" dobio zanimljivo pitanje.

DA LI ĆE UPLOVITI U TRENERSKE VODE? Tadić OTKRIO da li želi da POSTANE selektor Srbije? Evo šta je PORUČIO Novaku!

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu nakon remija bez golova sa selekcijom Danske (0:0) u Grupi C.

Iako rezultat nije bio onakav kakav su navijači priželjkivali, kapiten "orlova" Dušan Tadić je otvorio dušu i podelio svoje misli o mnogim temama.

Jedno od pitanja koje je postavljeno Tadiću bilo je da li bi želeo da bude selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Iskusni vezista je istakao da smatra da je to velika čast i zadovoljstvo. Izrazio je svoju želju da predstavlja svoju zemlju kako kao igrač, tako i kao selektor. Takođe, otkrio je da bi, ukoliko se odluči za trenersku karijeru, voleo da bude trener Ajaksa i selektora Srbije. Ovi planovi jasno pokazuju Tadićevu posvećenost kako klubu koji voli, tako i nacionalnom timu.

Republika

Foto: Republika.rs

Dušan Tadić

- Mislim da je to velika čast i zadovoljstvo. Predstavljati svoju zemlju kao igrač i kao selektor, naravno, ako budem odlučio da se bavim trenerskim poslom cilj mi je da budem trener mog voljenog Ajaksa i moje voljene zemlje. To su dva cilja kojima težim - rekao je Dušan Tadić.

Na pitanje šta se dešavalo u svlačionici, kaže da nije video.

- Nisam video ništa, zato što smo se tamo... Otišao sam sa ovim Dancima da se vidim, i nisam video... Koliko ja znam, nije bilo, zato što uvek posle utakmica se...

Priznaje da su mu na EURO nedostajali veliki prijatelji Đuričić i Kostić, koji se povredio protiv Engleza.

- Pa jesu, da... Dva Filipa, jesu. To su moji momci. Jesu, kako nisu, i jedan i drugi jako bitni za ovu grupu momaka, i žao mi je što nisu bili tu, jer i kvalitetom i ljudskim i fudbalskim kvalitetom da treba da su tu. To su definitivno momci koji imaju iskustvo, koji imaju i liderstvo, i imaju kvalitet, i igrački i ljudski, tako da meni su posebno falili, ali dobro. 

Nije štedeo pohvale na račun Novaka Đokovića, jer je najbolji teniser svih vremena došao da bodri "orlove":

- Mnogo nam znači. Velika čast što je došao da gleda. Novak je velika ličnost, najbolji sportista ikada, tako da velika je čast i zadovoljstvo što je došao da nas gleda i stvarno smo mu zahvalni na tome. Eto, žao mi je što mu nismo doneli pobedu, ali dobro. Želim mu svu sreću na Vimbldonu, i nadam se da će on nas obradovati. 

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Sa tribina Alijanc arene navijali su i srpski vaterpolo reprezentativci...

- Super, baš mi je drago zbog njih. To su naši zlatni momci, i ne znam ni ja koliko smo medalja uzeli, stvarno su neverovatni - zaključio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading