PIKSI, LEPO SI SE PROVEO NA FINALU EVRO, SAMO SI NEŠTO ZABORAVIO: Kad se već DRUŽIŠ sa takvim TRENERIMA, možeš od njih nešto i da NAUČIŠ

Autor:

Sport

15.07.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija ti ostade u Srbiji...

PIKSI, LEPO SI SE PROVEO NA FINALU EVRO, SAMO SI NEŠTO ZABORAVIO: Kad se već DRUŽIŠ sa takvim TRENERIMA, možeš od njih nešto i da NAUČIŠ

Foto: Instagram/printscreen

Piksi i Klop

Nakon punih mesec dana, Evropsko prvenstvo u fudbalu je završeno. Bila je Engleska nadomak produžetaka ponovo, ali je ipak na Olimpijskom stadionu u Berlinu fudbal pobedio i slavila je selekcija koja igra za oči i dušu.

Apsolutni heroj "crvene furije" bio je Mikel Ojarzabal, iako je priznanje za najboljeg igrača meča otišlo u ruke Nika Vilijamsa. Napadač Real Sosijedada je na sjajan način četiri minuta pre kraja meča kombinovao sa Kukureljom matiravši Pikforda za potpuno zasluženi trijumf od 2:1.

I dok je Španija na svakom meču u Nemačkoj slavila, jedina selekcija koju je Engleska savladala na putu do finala golom pre 90. minuta bila je Srbija. Džud Belingem presudio je "orlovima" u ranoj fazi meča, da bi nakon toga "vadio kestenje iz vatre" u nadoknadi protiv Slovačke, a osim polufinalnog meča sa Holandijom, "Gordi albion" više nijednom nije slavio na ovom prvenstvu u regularnom delu. Ipak, i tada je gol Olija Votkinsa došao u 90. minutu posle preokreta. 

Da gleda tu moćnu selekciju u finalu potrudio se i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. O učešću i krahu "orlova" na EVRO sve je već rečeno i, iskreno, niko više nema snage ni da sluša o tome. Nije bilo dovoljno što smo morali da gledamo horor na terenu, pa su posle šampionata odmah krenule priče ko je kome šta, ko neće više da igra itd... Piksi se iskusno prikrio dok bura nije prošla, a sinoć, kada se konačno pojavio i oglasio na društvenim mrežama, dobio je, pa, prikladne komentare korisnika koji su, s obzirom na to da je poslednja vest da on ostaje selektor, blago rečeno nezadovoljni.

Stojković je sinoć objavio kako se družio sa ozbiljnim trenerskim facama u Berlinu - Fabiom Kapelom, Arsenom Vengerom i Jirgenom Klopom, a u komentarima dobio je prikladne odgovore:

- E, zaboravio si reprezentaciju da povedeš.

- Došao videti kako se igra fudbal.
- E legendo naša mogao bi da ih pitaš za neki savet.

- Bez srama, e moj Dragane nisi ti za ovaj posao.

- Jel si naučio nešto od njih Dragane? Prevaziđeno je to štoper-golman-štoper što forsiraš...

- Da si imao obraza podneo bi ostavku - samo su bili neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Olja

15.07.2024 14:42

Alavost nevidjena,da ima imalo stida podneo bi ostavku i svi iz fudbalskog saveza na celu sa Djajićem,svi su povezani ko crevca,kolika korupcija i nikog nema da im stane na kraj,sramota za Srbiju