ŠOKANTNO OTKRIĆE! Istraga je utvrdila jezive činjenice: Fudbaler naredio ubistvo sopstvene sestre zbog novca i droge!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2024

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Meksiku dobija svoj epilog.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Istraga je utvrdila jezive činjenice: Fudbaler naredio ubistvo sopstvene sestre zbog novca i droge!

Foto: Twitter.com/ Carlos Jiménez

Užasna vest koja je potresla fudbalski svet u Meksiku i širom sveta odnosi se na tragičan slučaj ubistva Paole Salsedo, sestre poznatog fudbalera Karlosa Salseda. Paola je izgubila život 29. juna na izlazu iz cirkusa, gde je bila sa svojim sinom, u napadu koji je šokirao javnost.

Nakon ovog stravičnog događaja, dva lica su uhapšena i optužena za zločin, a što je posebno šokantno, na sudu su priznala krivicu. Prema informacijama koje je prenela španska "Marka", osumnjičeni su priznali da su koristili nedozvoljene supstance i da su zbog novca odlučili da nastave sa tim.

Kako se saznaje, oni su na ulici sreli nesrećnu devojku koja je na sebi imala skupocenu garderobu i vozila je dobar automobil, usled čega su odlučili da je napadnu. Međutim, kada je Paola pokušala da se odbrani, usledili su pucnji nakon kojih je dvadesetdevetogodišnja devojka nastradala.

 

 

Još jedan neverovatan obrt u ovom tragičnom slučaju jeste pojava snimka na društvenim mrežama, na kojem se navodno čuju pucnji, uz šokantne tvrdnje da je fudbaler Karlos naredio ubistvo svoje sestre. Ove tvrdnje su iznele osobe bliske porodici, a čak je i majka fudbalera optužila Karlosa i njegovu suprugu za ovaj strašan zločin:

- Pravda za moju ćerku. Pravi razlog zašto Karlos Salsedo želi da napusti zemlju je zato što su on i njegova supruga Andrea Navaro intelektualni autori Paolinog ubistva - istakla je majka ubijene Paole.

Ovaj slučaj je potresao javnost i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a istraga će sigurno otkriti sve detalje oko ovog tragičnog događaja. Svet fudbala je zavijen u crno, a tragedija Paole Salsedo će ostati duboko urezana u sećanjima svih koji su je poznavali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading