BOGDANOVIĆ U SVOM STILU OPLEO PO FRANCUZIMA: ISPADAJU KAO SLEPCI, OPTEREĆENI MILIONIMA! Dešan se već PREDAO pre početka meča

Autor:

Sport

09.07.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Francuzi, tuga i žalost"

BOGDANOVIĆ U SVOM STILU OPLEO PO FRANCUZIMA: ISPADAJU KAO SLEPCI, OPTEREĆENI MILIONIMA! Dešan se već PREDAO pre početka meča

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Španije je prvi finalista Evropskog prvenstva, pošto je savladala u Minhenu Francusku sa 2:1 (2:1).

Posle onolikih "uspavanki" u nokaut fazi EVRO, malo ko je očekivao da ćemo u polufinalu gledati ovako spektakularan meč, ali čim se zakotrljala lopta na Alijanc Areni, bilo je jasno da će večerašnji evropski klasik biti drugačiji.

Rade Bogdanović je u svom stilu ispratio dešavanja u polufinalu na RTS u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

- Rekao sam da Dešan nema sta da traži, on se već predao pre početka obukavši belu košulju... Ja prvo moram da kazem za Špance, na utakmici protiv Nemačke kada se Pedri povredio, tačno devet igrača je prišlo da vidi šta se dešava sa njim. To je grupa momaka koja je došla da igra EP, imaju pre svega fudbalsko obrazovanje, pa kućno, imaju selektora. Mogu samo da kažem svaka čast, pokupili ste sve simpatije od navijača - rekao je Bogdanović, pa se osvrnuo na Francuze:

Republika

Foto: Profimedia

Francuska - Španija

- Francuzi, tuga i žalost opterećeni milionima. Mi smo se sa njima šalili, kad su dolazili na pripreme za EP videli ste cipele koje su nosili, stvari... To vam je kompleks. Nemaju neko kućno vaspitanje sigurno. Sad ja da kažem jao Mbape ustali bi ovde od nas 15 pola reklo bi gde je Mbape... 15 šuteva je imao na ovom EVRO, svi su bili preko prečke. Bavio se politikom, kao i igrači. Imam osećaj, ne samo da mu se nije igralo, nego vidi se da tu nema osećaj timske igre, pripadnosti... Pre početka prvenstva smo rekli da su kandidati, ali za njih mogu reći samo "Snaga klade valja, um caruje".

Potom se osvrnuo i na majstorstvo Olma.

- Nije samo timski duh u pitanju, to je klasa. On je primio unutrašnjom, pa je vratio na spoljnu... Ova dva "slepca" su ispali kao da fudbal u životu nisu igrali, on dečko zna. Španci igraju sa mozgom, edukovani, timski jaki, složni, primer svim selekcijama. Ne znam da li će osvojiti, ali svaka čast. Mbape možda zna dribling, ali je njegov jednoličan. Nije kao Olmov, ovaj mali je klasa i vidi se po primanju, ponašanju... Imate ljude koji se promovišu, marketing dižu, vidi se arogancija kod Francuza - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading