PIKSI SE IPAK POVLAČI? Zamena mu je osvajač Lige Evrope - FSS OVO TRAŽI

Autor:

Sport

08.07.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Kikea Sančeza Florensa ima još kandidata.

PIKSI SE IPAK POVLAČI? Zamena mu je osvajač Lige Evrope - FSS OVO TRAŽI

Foto: ST/Dragan Kadić

Dok se završava Evropsko prvenstvo u fudbalu, Srbija se suočava sa pitanjem ko će zauzeti mesto selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković Piksi izražava želju da ostane, ali ostaje neizvesno da li će Fudbalski savez Srbije prihvatiti njegovu ponudu.

Kao potencijalni kandidati za ovu poziciju pominju se različita imena, uključujući i strane trenere poput Enrikea Sančeza Floresa. Kike, kako ga popularno zovu, ima bogato iskustvo u vođenju različitih klubova, uključujući Atletiko Madrid, Hetafe, Valensiju i Espanjol. Takođe, proveo je vreme u inostranstvu, vodeći timove poput Benfike, Al Ahlija, Al Aina, Votforda i Šangaja.

Jedna od zanimljivih činjenica je da je Kike Sančez Flores osvojio Ligu Evrope sa Atletikom 2010. godine, što predstavlja impresivan uspeh u njegovoj trenerskoj karijeri. S obzirom na svoje iskustvo i dostignuća, postavlja se pitanje da li bi Kike mogao da donese novu energiju i taktičku zrelost u reprezentaciju Srbije.

Republika

Foto: Profimedia

Kike Sančes Flores

Pored Kikea Sančeza Floresa, kao potencijalni kandidati za mesto selektora pominju se i druga imena kao što su Vladimir Ivić, Andrea Pirlo i Gustavo Pojet. Ova situacija pokreće pitanje šta je to što Fudbalski savez Srbije traži u novom selektoru i koji kvaliteti su im prioritetni.


Takođe, postavlja se pitanje da li će izbor novog selektora doneti svežu perspektivu i nove prilike za srpsku reprezentaciju, koja nije pokazala obećavajuće rezultate na nedavno završenom Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading