ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE: Stigla zamena za Bukarija!

Autor:

Sport

21.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se spremaju za Ligu šampiona.

ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE: Stigla zamena za Bukarija!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je predstavila svoje novo pojačanje, brzonogog krilnog napadača Pumu Rodrigeza. Reprezentativac Paname je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu, i odabrao je dres sa brojem 19.

Puma Rodrigez je izrazio veliko zadovoljstvo zbog prilike koja mu je pružena da zaigra za Crvenu zvezdu. Istakao je da je srećan zbog svojih dosadašnjih ostvarenja, uključujući i učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine sa reprezentacijom Paname, čime je postao deo istorije svog nacionalnog tima.

- Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovde sa željom da pobeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom - naveo je Puma.

Sportski direktor tim iz Ljutice Bogdana, Mitar Mrkela, istakao je važnost potpisa Pume Rodrigeza za tim, naglašavajući da je ovim transferom rešeno pitanje krilnih pozicija.

- Veoma je važno da smo potpisali Pumu, igrača koji nastupa na krilnim pozicijama. Može sa pođednakim uspehom da igra na levom i desnom boku. Posle odlaska Osmana Bukarija, pozicija na desnoj strani je ostala upražnjenja. Vrlo smo zadovoljni, jer smo potpisom Pume rešili pitanje te pozicije. Puma Rodrigez je veoma kvalitet igrač, dolazi iz Famalikaa. Igrao je u Španiji i za Sporting iz Hihona, a standardni je reprezentativac Paname. Verujem da će se brzo adaptirani na nove obaveze, Crvenu zvezdu kao klub, te da će ostvariti odlične rezultate i pružati najbolje partije na Marakani - naveo je Mrkela.

Rodrigez je rođen 19. juna 1998. godine u glavnom gradu Paname, a svoju profesionalnu fudbalsku karijeru započeo je u klubu Ćoriljo u rodnoj državi. Već od 2016. godine, Rodrigez je igrao u evropskim klubovima, a svoj talenat je pokazao u Belgiji, Španiji i Portugalu pre nego što je stigao u Crvenu zvezdu.

Puma Rodrigez je poznat po svojoj brzini, prodornosti, sposobnosti da igra jedan na jedan, snazi i atletskim predispozicijama, odličnom šutu, kao i sposobnosti da igra na obe krilne pozicije. Njegove karakteristike čine ga vrednim pojačanjem za ekipu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading