STIŽE JOŠ MILIONA U KASU NA MARAKANI! Zvezda prodala mladog fudbalera

Autor:

Sport

08.06.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je gotovo.

STIŽE JOŠ MILIONA U KASU NA MARAKANI! Zvezda prodala mladog fudbalera

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Stefan Leković, talentovani srpski štoper, proveo je prethodnu sezonu na pozajmici u Viljarealu, gde je nastupao za B tim. Uspešno je odigrao 29 utakmica i postigao tri gola, privlačeći pažnju sportskog sektora. Ovo je bila prilika koju je iskoristio da pokaže svoje kvalitete i zasluži otkup ugovora od strane španskog kluba.

Nakon nedelja spekulacija o visini obeštećenja, konačno je postignut kompromis između Viljareala i Crvene zvezde, prenosi "Meridian sport". "Žuta podmornica" će otkupiti ugovor Stefana Lekovića, a crveno-beli će zaraditi između 3.500.000 i 4.000.000 evra. Ovo je bio ključan posao u kome je učestvovao i trener prvog tima Viljareala, Marselinjo, koji je insistirao na otkupu Lekovićevog ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Leković sa Ivanićem

Stefan Leković je započeo svoju fudbalsku karijeru u Crvenoj zvezdi, čiji je član od 2018. godine. Prošao je kroz sve mlađe kategorije ovog kluba i upisao 13 nastupa za prvi tim, postigavši jedan gol. Očigledno je da je ova pozajmica bila korisna za njegov dalji razvoj, ali se sada vraća kao igrač sa iskustvom i većim samopouzdanjem.


Stefan Leković je uspeo da zadovolji sve potrebne kriterijume "žute podmornice", kako se u fudbalskim krugovima naziva Viljareal. Njegove kvalitete su prepoznate i cene se budući da je upisao i dva nastupa za prvi tim u La Ligi i Kupu Kralja, te je otkup ugovora bio logičan sled događaja.

Prošlog leta, kada je na klupu Crvene zvezde seo Barak Bahar, postavljene su visoke ambicije za klub. Očigledno je da je ova odluka donesena s namerom da se osloni na proverene snage, ali i da se pruži prilika mladim igračima da se dokažu. Ipak, Lekoviću se pružila prilika van Marakane, koju je uspešno iskoristio.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading