AUU, KAKVA TUČA! NEMCI POLUDELI NAKON ELIMINACIJE! Pali na provokacije pijanih Engleza i sve se završilo OVAKO (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački navijači nisu bili najsrećniji nakon ispadanja sa EURO, pa se potukli sa Englezima.

AUU, KAKVA TUČA! NEMCI POLUDELI NAKON ELIMINACIJE! Pali na provokacije pijanih Engleza i sve se završilo OVAKO (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Fudbalski navijači Nemačke i Engleske sukobili su se u petak uveče posle meča Nemačke i Španije na Evropskom prvenstvu. Nemačka je bila domaćin ovog meča, ali je nažalost eliminisana nakon poraza od Španije rezultatom 2:1 u Štutgartu. Ovaj poraz je izazvao burne reakcije među navijačima, naročito u Dizeldorfu gde je došlo do žestokih sukoba i nasilnih scena između nemačkih i engleskih navijača.

Nakon ispadanja nemačkog nacionalnog tima, došlo je do žestokih tuča i nasilnih scena na ulicama Dizeldorfa. Engleski navijači su provocirali domaće fanove, što je eskaliralo u fizički sukob. Čaše i pivo su leteli, a policija je morala da interveniše kako bi razdvojila sukobljene grupe navijača. Provokacije su kulminirale pesmom koju su Englezi pevali, a situacija je zahtevala hitnu intervenciju policije kako bi se sprečili dalji incidenti.

 

 


Engleski navijači su već pravili probleme na samom početku prvenstva, sukobljavajući se sa navijačima Srbije, sa kojom su bili u istoj grupi na Evropskom prvenstvu. Nakon što su pobedili Srbiju, Engleska je nastavila da pravi probleme, kako na terenu, tako i van njega. Njihovo ponašanje izazvalo je zabrinutost i uoči meča protiv Švajcarske u borbi za polufinale.

U zaključku, navijački sukobi nakon poraza Nemačke od Španije na Evropskom prvenstvu jasno ukazuju na tenzije i rivalstvo koje prate ovaj sport. Nadamo se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Алех

07.07.2024 14:43

Pozovite doktora za Engleze Ruski navijači metu pod sa njima ,manji su od makovoga zrna.