RONALDO SE NESLAVNO OPROSTIO OD EP! Kristijano je dao PENAL, ali nije njegov saigrač! Pogledajte celu SERIJU u kojoj se Francuska RADOVALA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci završili takmičenje na Evropskom prvenstvu.

RONALDO SE NESLAVNO OPROSTIO OD EP! Kristijano je dao PENAL, ali nije njegov saigrač! Pogledajte celu SERIJU u kojoj se Francuska RADOVALA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dramatična serija jedanaesteraca na utakmici između Francuske i Portugala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ostavila je navijače na ivici živica.

Penal rulet, za razliku od osmine finala i meča protiv Slovenije, stao je na stranu "trikolora", koji će na megdan Španiji u borbi za veliko finale.

Usman Dembele je otvorio seriju penala za Francusku, šutirajući vrlo samouvereno, dok je Portugalce predvodio Kristijano Ronaldo, čiji je udarac bio vrlo precizan.

Međutim, tragičar utakmice postao je Žoao Feliks, čiji udarac je završio na desnoj stativi gola Manjana, dajući Francuzima prednost.

Jusuf Fofana je šutirao riskantno, ali je pogodio, dok je Žil Kunde bio više nego precizan. Bredli Barkola je stavio Portugalce na ivicu ambisa.

Golman Francuske, Manjan, imao je ključnu ulogu u ovoj utakmici, uspevajući da odbrani udarac portugalskog napadača i time obezbedi plasman svoje reprezentacije u polufinale. Njegova hladnokrvnost i preciznost u odbrani penala bili su od presudnog značaja za trijumf Dešanovog tima.

Nadu Portugalu vratio je Nuno Mendeš, pošto je izveo možda i najlepši jedanaesterac u penal seriji, da bi onda Teo Ernandez "hladan kao špricer", poslao kući Portugalce i Kristijana Ronalda, koji je prvi put u karijeri završio turnir bez postignutog gola iz igre!

U druga dva meča četvrtfinala, u subotu će igrati Engleska - Švajcarska od 18 časova, dok se tri sata kasnije sastaju Holandija i Turska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading