MILOJEVIĆ TRLJA RUKE! Zvezda POTVRDILA - završeno VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

22.06.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin legendarnog reprezentativca stiže na Marakanu.

MILOJEVIĆ TRLJA RUKE! Zvezda POTVRDILA - završeno VELIKO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je završila transfer mladog fudbalera Lazara Jovanovića iz Vojvodine, čime je postao novi igrač crveno-belih.

Jovanović, najstariji sin bivšeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića, treba da prođe lekarske preglede pre nego što se pridruži timu Vladana Milojevića i zaoštri konkurenciju u igračkom kadru srpskog šampiona.

Nije tajna da je interesovanje za ovaj transfer posebno bilo veliko, zbog toga što Lazar Jovanović potiče iz fudbalske porodice. Njegov otac Milan "Lane" Jovanović, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, proslavio se tokom igračke karijere i u nacionalnom timu, a sada može da prati razvoj karijere svog sina u redovima crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Jovanović

Lazar Jovanović dolazi u Crvenu zvezdu uz minimalno obeštećenje, koje se procenjuje na oko 28.000 evra, i potpisuje trogodišnji ugovor sa klubom. Ovo je svakako značajan korak u karijeri mladog fudbalera i prilika da pokaže svoj talenat u najtrofejnijem srpskom klubu.

Nedavno se pojavila informacija da bi Lazarovi agenti mogli da raskinu ugovor sa Vojvodinom zbog navodnog nepoštovanja određenih klauzula. Prema navodima agenta, Jovanović je trebalo da odigra 15 utakmica u domaćem prvenstvu, odnosno 60 minuta po meču, ali to nije bilo ispunjeno.

Protekle sezone, Lazar Jovanović je odigrao 12 utakmica u Superligi, počevši većinu mečeva sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
НСЦЗ

22.06.2024 22:05

Дечко је рекреативац...