REPUBLIKA SA DŽAJOM U AUGZBURGU: Piksijeva je poslednja za sve, niko mu se ne meša! Prolazimo grupu!

Autor:

Sport

18.06.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričao sam sa svima posle Engleske. Atmosfera je dobra u ekipi, to je najvažnije, rekao nam je predsednik FSS Dragan Džajić.

REPUBLIKA SA DŽAJOM U AUGZBURGU: Piksijeva je poslednja za sve, niko mu se ne meša! Prolazimo grupu!

Foto: Republika

Zoran Filipović i Dragan Džajić

Fudbaleri Srbije vredno rade u Augzburgu pod nadzorom selektora Dragana Stojkovića Piksija i njegovog stručnog štaba u nameri da poprave utisak i speru gorak ukus posle startnog poraza od Engleske sa 1:0 na EVRO 2024. Prvu priliku da osvoje bodove "orlovi" će imati 20. juna protiv Slovenije, a da će tako biti u razgovoru za Republiku potvrđuju i naše fudbalske legende.

Dragana Džajića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, zatekli smo kako se odmara u restoranu hotela "Maksimilijan", bazi naše reprezentacije, u društvu još jednog prekaljenog asa Zorana Filipovića. Kako su nam rekli, Filipovićeva uloga je da skautira rivale, ali je ipak prepustio Džaji da prokomentariše utakmicu sa Engleskom i predstojeći duel sa Slovenijom.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

- Pričao sam sa igračima posle poraza od Engleske. Gotovo sa svakim pojedinačno. Svesni su šta je pošlo naopako i kako to da ispravimo. Znamo da smo bolji od Slovenaca i to ćemo i pokazati na terenu u četvrtak. Srbiji je mesto među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo dokazali igrom protiv Engleske, a potvrdićemo u nastavku turnira. Prolazimo grupu - rekao je Džajić.

Posle utakmice sa Engleskom bilo je mnogo reči o odluci selektora Stojkovića da iz startne postave izostavi kapitena Dušana Tadića u nameri da ga sačuva za drugo poluvreme, navodno jer ne može da izdrži svih 90 minuta. Dući to nije bilo pravo pa se pobunio, a replicirao mu je i Piksi. Ipak, na kraju se spustila lopta i sve je u redu u timu.

Republika

Foto: twitter.com/FSSrbije

Sve je u redu: Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Posle se u polemiku uključio i golman Predrag Rajković šalom da je spremniji od Tadića, dok je Nikola Milenković rekao da su svi na istom zadatku, od selektora do ekonoma, te da se svaka odluka Stojkovića poštuje bez pogovora. To je apostrofirao i predsednik FSS.

Republika

Foto: Republika

 

- Atmosfera je dobra u ekipi, to je najvažnije. Što se ove priče tiče, uveravam vas da je Piksijeva uvek poslednja što se tiče vođenja ekipe. Niko mu se ne meša u posao, ima podršku svih u FSS, počev od mene kao predsednika, pa i svih ostalih - naglasio je Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading