UŽASNE VESTI ZA SRBIJU! "Orlovi" ostali bez VAŽNOG aduta! Kostić ZAVRŠIO učešće na EP!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

18.06.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak peh za selektora Stojkovića.

UŽASNE VESTI ZA SRBIJU! "Orlovi" ostali bez VAŽNOG aduta! Kostić ZAVRŠIO učešće na EP!

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić završio je učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, posle povrede zadobijene na startu takmičenja u prvom kolu Grupe C protiv Engleske!

Ono čega smo se pribojavali, ipak se dogodilo! Prvotimac Juventusa je posle jutrošnjih odrađenih lekarskih pregleda dobio potvrdu da neće moći da pomogne ostalim saigračima u nastavku turnira, što je ogroman udarac za srpsku selekciju i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Naročito ako se zna koliko Kostić znači za igru "orlova", odnosno, da je protiv Engleza do izlaska sa terena bio među zapaženim pojedincima.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Podsetimo, krilni fudbaler je zadobio udarac u koleno posle duela sa bekom Liverpula i "Gordog Albiona" Trentom Aleksanderom Arnoldom, posle čega je završio na zemlji, da bi potom u suzama napustio poprište bitke na Feltins areni u Gelzenkirhenu.

Već tada se moglo naslutiti da povreda Kragujevčanina nije bezazlena, međutim, tinjala je nada da će se oporaviti i pomoći ekipi u odlučujućim duelima sa Slovenijom i Danskom. 

Nakon dodatnih pregleda koji su obavljeni u jutarnjim časovima, ustanovljeno je da se radi o povredi ligamenata kolena, što iziskuje višemesečnu pauzu. Još nije potvrđeno koliko će Kostić odsustvovati s terena, ali izvesno je ga u skorije vreme nećemo gledati na terenu.

Srbija, podsetimo, u četvrtak od 15 časova na Alijanc areni u Minhenu igra meč 2. kola EP u Nemačkoj, protiv Slovenije, koja je remizirala na startu sa Danskom rezultatom 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

18.06.2024 13:52

Šteta i to velika, međutim Piksi ima odličnu zamenu!