MILOJEVIĆ NACILJAO VELIKO POJAČANJE ZA ZVEZDU: Trener jasan, on mu je potreban u timu

Autor:

Sport

30.05.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih zna šta može da dobije od iskusnog asa.

MILOJEVIĆ NACILJAO VELIKO POJAČANJE ZA ZVEZDU: Trener jasan, on mu je potreban u timu

Foto: Starsport

Vladan Milojević zna šta mu je potrebno da u timu Crvene zvezde ostane dobra atmosfera. Tačnije ko mu je potreban, a on se zove Nemanja Milunović. Jeste iskusnom fudbaleru istekao ugovor, jesu mu na meču sa Čukaričkim priredili oproštaj klub i navijači, ali bi čovek koji je odigrao 126 utakmica u crveno-belom dresu mogao da produži staž u Ljutice Bogdana. Doduše, u drugačijoj ulozi.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Milunović

Naime, Miloje ima želju da Milunović ne ode u neki drugi klub, već da okači kopačke o klin i da mu ostane u svlačionici, ali kao pomoćnik u stručnom štabu. Vladan veruje da kao savetnik i mentor Milunović može da pomogne mlađim igračima, kao i strancima kako bi lakše prošli period aklimatizacije.

Sa pet šampionskih titula i tri osvojena Kupa, Nemanja Milunović sigurno neko ko zna kako treba da igra štoper Zvezde i to znanje može da prenese na Marakani. Čak i kad nije igrao, popularni Đed je i u proleću za nama imao važnu ulogu u svlačionici Vladana Milojevića, a trener bi to sada da nastavi.

Ako Milunović iz kopački sedne na klupu ne bi bio prvi igrač sa kojim je Milojević to postigao. Isti potez on je povukao u prvom mandatu 2019. kada je po okončanju igračke karijere Nenad Milijaš odmah uskočio u stručni štab crveno-belih i počeo da peče trenerski zanat. Bio je to više nego dobar potez, s obzirom da je kasnije Milijaš radio u stručnom štabu Dejana Stankovića, a potom preuzeo omladinski tim crveno-belih. Sada to isto Milojević namerava i sa Milunovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading