UBLJANI DOBILI KONKURENCIJU ZA POTPIS MILUNOVIĆA: Za bivšeg fudbalera Zvezde zainteresovan još jedan Superligaš!

Autor:

Sport

17.06.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani krenli po Milunovića.

UBLJANI DOBILI KONKURENCIJU ZA POTPIS MILUNOVIĆA: Za bivšeg fudbalera Zvezde zainteresovan još jedan Superligaš!

Foto: Starsport

Nemanja Milunović, iskusni štoper koji je krajem prošle sezone osvojio duplu krunu sa Crvenom zvezdom, odlučio je da napusti ovaj klub. Nakon ponude da se pridruži stručnom štabu, Milunović je izrazio želju da i dalje nastupa na terenu, što je rezultiralo interesovanjem drugih klubova.

Prvi u redu za angažman ovog iskusnog fudbalera stao je Jedinstvo sa Uba, novi član elite, dok se kasnije u trku uključila i Vojvodina, prema saznjanjima Meridian Sporta. Očigledno je da je Milunović izazvao pažnju svojim iskustvom i kvalitetom, te je ponuda Stare dame na stolu.

Vojvodina vidi Milunovića kao idealno rešenje za jačanje defanzivne linije u borbi za ulazak u grupnu fazu evropskih takmičenja, kao i za napad na sam vrh tabele u nacionalnom prvenstvu Srbije u narednoj sezoni. Odluka je sada na Milunoviću, koji ima bogato iskustvo iz igre za klubove poput čačanskog Borca, Mladosti iz Lučana, BATE Borisova i Alanjaspora.

Pored uspešne klupske karijere, Milunović je takođe ostvario četiri nastupa za A reprezentaciju Srbije, što dodatno potvrđuje njegovu vrednost i iskustvo na terenu. Očekuje se da će njegova konačna odluka biti od značaja za narednu sezonu domaćeg fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading