VOŠA SE OZBILJNO SPREMA ZA NAREDNU SEZONU: Novosađani vraćaju svoje dete u klub!

Autor:

Sport

12.06.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina cilja sam vrh tabele.

VOŠA SE OZBILJNO SPREMA ZA NAREDNU SEZONU: Novosađani vraćaju svoje dete u klub!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Vojvodina sprema se za izazov drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nakon nedavnih pojačanja, ofanzivca Marka Veličkovića iz Mladosti i desnog beka Mihaija Buteana iz rumunskog Hermenštata, na pomolu je još jedan transfer. Kako MaxBet sport nezvanično saznaje da je Vojvodina blizu dogovora sa vezistom Markom Poletanovićem (30), koji bi mogao da se vrati u matični klub kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa poljskim Zaglebjem.

Marko Poletanović je svojevremeno igrao za Vojvodinu i sa njima osvojio trofej Kupa 2014. godine. Nakon toga je karijeru nastavio u Belgiji, gde je nastupao za Gent, a potom i na pozajmici u Zulte Varegemu. Nakon neuspešnog perioda u Belgiji, kratko je nosio dres Crvene zvezde kao pozajmljen igrač, ali se nije zadržao duže vreme. Usledio je transfer u Poljsku, gde je proveo više od pet godina, nastupajući za Jagjeloniju, Rakov, Vislu Krakov i na kraju za Zaglebje.

Foto: Starsport

Marko Poletanović

U minuloj sezoni, Poletanović je upisao 27 mečeva u ligi i Kupu i postigao jedan pogodak. Očigledno je da poseduje bogato iskustvo iz inostranstva, ali se sada vraća u Vojvodinu, gde bi mogao da pruži značajan doprinos ekipi u narednim evropskim kvalifikacijama. 

Vojvodina se sprema za izazov u evropskim kvalifikacijama, a povratak iskusnog veziste Marka Poletanovića mogao bi da bude ključni korak ka ostvarenju uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading