BOMBA NA KARAĐORĐU: Vojvodina dovodi bivšeg napadača Atletiko Madrida!

Autor:

Sport

04.06.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani krenuli u ozbiljno sklapanje tima.

BOMBA NA KARAĐORĐU: Vojvodina dovodi bivšeg napadača Atletiko Madrida!

Foto: www.profimedia.rs

Vojvodina nastavlja svoju aktivnu potragu za talentima na tržištu, a jedno od najnovijih imena koje se spominje u vezi sa ovim klubom jeste Ivan Šaponjić. Nakon uspešno okončane sezone, rukovodioci kluba su veoma aktivni, što se može videti i kroz već ozvaničena dva posla, dok se treći može očekivati uskoro, a upravo bi mogao biti vezan za dolazak ovog talentovanog fudbalera.

Foto: www.profimedia.rs

Ivanj Šaponjić

Ivan Šaponjić, član zlatne generacije sa Novog Zelanda, koja je osvojila titulu prvaka sveta u omladinskoj kategoriji, trenutno je u pregovorima sa Novosađanima, a pregovori vode ka potpisivanju ugovora. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, postoji obostrana želja da centarfor postane treće pojačanje ekipe Božidara Bandovića, pridruživši se tako Rumunu Mihaiju Buteanu iz Hermenštada i Marku Veličkoviću iz lučanske Mladosti.

Šaponjić nakon sezone u kojoj nije mnogo igrao za Umranijespor, zbog povreda koje su ga odvojile od terena na duži period, vidi priliku za novi početak u redovima Vojvodine. S obzirom na činjenicu da je bivši centarfor Partizana, te da je kasnije nastupao za klubove poput Benfike, Atletiko Madrida i Kadisa, dolazak u Vojvodinu predstavlja značajnu priliku kako za samog igrača, tako i za klub.

Vojvodina se u poslednjih nekoliko godina profilisala kao klub spreman da pruži šansu fudbalerima da ožive svoje karijere. Primeri poput Filipa Malbašića, Nikole Čumića, Aleksa Vukanovića, Andrije Radulovića, Vukana Savićevića i Njegoša Petrovića, koji su pronašli uspeh u Vojvodini nakon perioda stagnacije, predstavljaju jasnu potvrdu ove tvrdnje.

Stara Dama nastavlja sa ozbiljnom rekonstrukcijom tima i pravi ozbiljnu ekipu za narednu sezonu gde ih očekuju izazovi u Evropi, ali i u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading