OPA, BATO! EVRIĆI U DEKOLTEU I NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Konobarica delila PIVO, pa je OKITILI (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro raspoloženje vlada na ulicama.

OPA, BATO! EVRIĆI U DEKOLTEU I NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Konobarica delila PIVO, pa je OKITILI (FOTO)

Foto: Republika

Okićena konobarica

Danas počinje 17. Evropsko prvenstvo u fudbalu, a premijerni meč odigraće se na Alijanc areni u Minhenu, gde će sa početkom od 21 čas domaća selekcija Nemačke dočekati reprezentaciju Škotske.

Navijači su već uveliko spremni za početak spektakla, a u iščekivanju prve utakmice na ulicama Nemačke vlada veoma dobro raspoloženje i druženje.

Naša ekipa je smeštena u Augzburgu, gde trenira reprezentacija Srbije, a u prolazu kroz centar Minhena naišli smo na jednu veoma interesantnu scenu.

Nemica je delila pivo u jednom kafiću, pa je okićena evrićima između grudi.

Republika

Foto: Republika

Nemica okićena

Nema sumnje da su naši velikim delom i za ovo "krivi"...

žPodsetimo, za razliku od prethodne smotre evropskog fudbala, koja je odigrana 2020. godine širom Staroj kontinenta, a koje veći deo Srbije nije mogao da prati, ovoga puta će mečevi biti prenošeni na RTS-u, kao i na kanalima TV Arenasporta, a svi oni koji ne budu u prilici da dešavanja prate na malom ekranu, o svim događajima iz Nemačke imaće priliku da se informišu putem našeg portala Republika.rs.

Republika

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Kada je reč o našoj reprezentaciji, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading