ŠUŠKA SE: Štoper siže iz Belgije - ruski fudbaler oblači dres crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.06.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja se nižu kao na traci.

ŠUŠKA SE: Štoper siže iz Belgije - ruski fudbaler oblači dres crveno-belih boja!

Foto: Starsport

U četvrtak je zvanično potvrđen povratak Marka Poletanovića u redove Fudbalskog kluba Vojvodina, a iz Rusije stižu vesti o potencijalnom dolasku Aleksandra Filina, štopera belgijskog kluba Eupena.

Prema informacijama beogradskih medija, dvadesetsedmogodišnji Filin je blizu prelaska u na stadion "Karađorđe". On poseduje ruski i ukrajinski pasoš, a stigao je u Eupen 2023. godine, gde je odigrao 18 utakmica u različitim takmičenjima, zabeleživši jednu asistenciju. Vrednost ovog defanzivca prema Transfermarktu iznosi 600.000 evra, a ugovor mu ističe 2025. godine.

Aleksandr Filin je svoje fudbalsko obrazovanje stekao u redovima Šahtjora iz Donjecka, da bi kasnije nastupao za Ufu, Olimpiets, Himki i Tambov. Pre dolaska u Eupen, branio je boje treće ekipe "rudara". Njegov mogući dolazak u Vojvodinu predstavlja značajan korak za klub, s obzirom na bogato iskustvo koje je stekao tokom karijere.

Foto: Instagram.com/filinsanya

Uskoro postaje stanovnik "srpske Atine" - Aleksandar Filin

 

Osim potencijalnog dolaska Filina, FK Vojvodina je već angažovala desnog beka Mihaija Buteana i napadača Marka Veličkovića, što ukazuje na ambiciozne planove kluba u predstojećoj sezoni. Očekuje se da nova pojačanja unaprede igru tima i doprinesu postizanju sportskih ciljeva.

Ovaj period transfera za Vojvodinu donosi uzbuđenje među navijačima, dok se očekuje da će novi igrači uneti svežinu i kvalitet u tim. S nestrpljenjem se očekuje razvoj situacije oko dolaska Aleksandra Filina i njegovog potencijalnog debija u crveno-belom dresu.

Da podsetimo, kada je reč o novoj sezoni, prošlosezonski finalista nacionalnog Kupa Srbije u premijernom meču u takmičarskoj 2024/25 godini gostuje novom članu elite, Tekstilcu iz Odžaka, a prvi duel na svom stadionu odigraće sedam dana kasnije kada će ugostiti Novi Pazar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading