SANJA TITULU, A PLAŠI SE SRBA: Kapiten Engleza otvorio dušu: "Opasni su, moramo biti oprezni"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.06.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca od samopiudanja, ali...

SANJA TITULU, A PLAŠI SE SRBA: Kapiten Engleza otvorio dušu: "Opasni su, moramo biti oprezni"!

Foto: Tanjug/AP

Nakon poraza od Italije u finalu prethodnog Evropskog prvenstva nakon izvođenja jedanaesteraca 1:1 - 2:3, kapiten engleske fudbalske reprezentacije, Hari Kejn, izjavio je da je njegov tim odlučan da osvoji predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Kejn je izrazio optimizam uoči predstojećeg Evropskog prvenstva, ističući da je ekipa spremna za izazov. On je naglasio da smatra da je ovo jedna od najboljih ekipa koju je Engleska imala u smislu forme i sezone koju su imali mnogi igrači. Takođe, istakao je puno poverenje u mlađe i talentovane igrače, naglašavajući da oni nemaju tremu i samo žele da izađu na teren.

Iako je Engleska stekla status favorita na prethodnim turnirima, Kejn ističe da još uvek nisu osvojili Evropsko prvenstvo te da je njihov cilj da ispišu istoriju. Ipak, svestan je da ih čeka dug i težak put te da će morati da daju sve od sebe kako bi ostvarili svoj cilj.

Foto: fss.rs

Englezi se plaše "orlova"

 

Engleska će svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Srbije. Kejn je istakao da su fudbaleri Srbije veoma dobri u odbrani te da su opasni iz prekida, zbog visokih igrača u timu. Izrazio je oprez i koncentraciju koje će biti neophodne za ovaj meč:

- Fudbaleri Srbije su zaista dobri u odbrani. Opasni su iz prekida, pošto imaju visoke igrače. To bi mogao da bude težak meč za nas, ako ne budemo oprezni i 100 odsto koncentrisani - izjavio je kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn za zvanični UEFA portal.

Da podsetimo, meč između nacionalnih selekcija Srbije i Engleske, na programu je u nedelju16. juna sa početkom od 21 čas, a meč se igra na stadionu u Gelzenkirhenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading