KARMA JE ČUDO! Izabrao NEMAČKU pre Srbije - Sada u velikom PROBLEMU! PAVLOVIĆ PROPUŠTA EURO zbog teške UPALE!

Autor:

Sport

12.06.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti!

KARMA JE ČUDO! Izabrao NEMAČKU pre Srbije - Sada u velikom PROBLEMU! PAVLOVIĆ PROPUŠTA EURO zbog teške UPALE!

Foto: www.profimedia.rs

Nemački fudbaler srpskog porekla, Aleksandar Pavlović, neće moći da učestvuje na Evropskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj zbog infekcije tonzila. Ova vest je izazvala razočaranje među navijačima i postavlja pitanje ko će zameniti Pavlovića u timu.

Tonzilitis, ili upala krajnika, predstavlja infekciju ovih organa koji obično deluju kao filteri, zadržavajući klice i stvarajući antitela za borbu protiv infekcije. Međutim, kada ih preplave bakterije ili virusi, dolazi do otečenja i upale, što može sprečiti normalno funkcionisanje i izazvati nelagodnost. Postoje tri tipa tonzilitisa: akutni, ponavljajući i hronični, sa različitim trajanjem simptoma i učestalošću javljanja infekcije.

Ova vest nije beznačajna ni za reprezentaciju Srbije s obzirom da Pavlović, i pored minimalnog nastupa za Nemačku, još uvek može da promeni odluku i odluči se da zaigra za zemlju svojih korena. Ova mogućnost otvara pitanje kako će se situacija dalje razvijati i koju će nacionalnu selekciju Pavlović odabrati za svoju karijeru.

Pavlović, koji je samo 20-godišnji fudbaler, imao je zapažene nastupe u dresu Bajerna u prethodnoj sezoni, sa 22 odigrane utakmice, dva postignuta gola i dve asistencije. Ova mlada fudbalska nada je privukla pažnju javnosti svojim talentom i moguće je da će njegova karijera imati značajan uticaj na svetski fudbal u budućnosti.

Nemačka će morati da se suoči sa ovim izostankom na Evropskom prvenstvu, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će Pavlović uspeti da se oporavi od infekcije i nastavi sa uspešnom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading