RONALDO DIGAO FANOVE NA NOGE: Portugalac poslao emotivnu poruku!

Autor:

Sport

12.06.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

'Znam da mi nije ostalo mnogo, naveo je Ronaldo.

RONALDO DIGAO FANOVE NA NOGE: Portugalac poslao emotivnu poruku!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Porugala je imala uspešnu generalku pred Evropsko prvenstvo, pobedivši Republiku Irsku rezultatom 3:0. Osim prvog pogotka, koji je postigao Žoao Feliks, dva gola je postigao legendarni Kristijano Ronaldo. Ovaj trijumf je omogućio Ronaldo da popravi svoj već impresivan rekord od 130 golova u 207 nastupa za reprezentaciju. Takođe, ovaj meč je bio poseban jer je Ronaldo postao prvi fudbaler koji je postigao gol za reprezentaciju u 21 različitoj godini, što je zaista impresivno dostignuće.

Ovo nije bio samo običan meč za Kristijana Ronalda jer je postigao svoje prve golove u dresu Portugala ove godine. Takođe, približio se neverovatnom broju od 900 golova u karijeri, sa ovim postignutim golom - 895. Ovaj neverovatan uspeh dodatno potvrđuje Ronaldov status, kao jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Pred nadolazeće mečeve sa Češkom, Turskom i Gruzijom na Evropskom prvenstvu, Ronaldo je imao emotivno obraćanje javnosti gde je priznao da oseća da mu se kraj karijere približava. 

- Znam da mi nije ostalo mnogo godina u fudbalu. Svaka godina mi je dar. Sama činjenica da igram nakon 35. godine je već dar, a meni je 39. Zato se svake godine trudim da uživam. Važno je biti fizički i mentalno u dobrom stanju da bih pomogao timu. I kao što znate, doživotno sam zaljubljen u nacionalni tim. U njemu sam 20 godina i samo želim da nastavim. Što se tiče EVRO, volim fudbal. I zato mi je svaka utakmica posebna. Zamišljam ponos koji ću osetiti kada u Nemačkoj budem igrao za Portugal... To je san, kao kada sam imao 20 - istakao je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading