''ORLOVI'' NE MRDAJU IZ HOTELA: Stručni štab izašao, evo kada će biti konferencija i trening!

Autor:

Sport

12.06.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za velike izazove.

''ORLOVI'' NE MRDAJU IZ HOTELA: Stručni štab izašao, evo kada će biti konferencija i trening!

Foto: Republika

Reprezentativci Srbije zajedno sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem juče su u večernjim satim stigli u Nemačku, tačnije u Augzburg, gde će boraviti u hotelu "Maksimilijan" tokom evropskog šampionata. ''Orlove'' su dočekali brojni navijači, koji su bili puni euforije, tako da će naš nacionalni tim nesumnjivo imati veliku podršku tokom prvenstva.

Naš portal Republika je na licu mesta, a fudbaleri Srbije od jutros nisu izlazili iz hotela. Samo su se članovi stručnog štaba viđeni, ali igrača i selektora Stojkovića još nema. Kako saznajemo, konferencija Piksijeva konferencija za medije biće od 13.45, a trening reprezentacije zakazan je za 17.30. Takođe, naš portal je došao do saznanja da će trening biti otvorenog tipa i da će blizu 3.000 ljudi biti prisutno na istom, što znači da će ''orlovi'' imati dodatnu motivaciju i vetar u leđa pred meč s Engleskom.

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč "orlovi" igraju protiv Enlgeza 16. juna, od 21 čas u Gelzenkirhenu, na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu, na Alijanc areni, 20. juna, od 15 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije, od 21 čas, odmeriti snage sa Danskom.

Na poslednjem Evropskom prvenstvu Srbija je prošla grupe, ali je, nažalost, ispala u četvrtfinalu, nakon onog kobnog poraza od Holandije od čak 6:1. Nadamo se da se ovakakv scenario neće ponoviti i da će naš nacionalni tim pokazati sav kvalitet koji poseduje, a on je izuzetan.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading