ZVEZDAŠI U ŠOKU! Marakana OSTAJE bez viđenog POJAČANJA?!

Autor:

Sport

10.06.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stolu je ponuda bogatijeg kluba.

ZVEZDAŠI U ŠOKU! Marakana OSTAJE bez viđenog POJAČANJA?!

Foto: Starsport

Grčki napadač Vangelis Pavlidis mogao bi postati ključno pojačanje Crvene zvezde u njenom pohodu na Ligu šampiona.

Pavlidis je ove sezone ostvario impresivne rezultate kao najbolji strelac u Holandiji, postigavši 33 gola na 46 utakmica za AZ Alkmar, stoga nije iznenađujuće što je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, uključujući i Crvenu zvezdu.

Nedavno se pojavila vest da je Benfika izrazila interesovanje za Pavlidisa, a prema informacijama dobro obaveštenog Fabrisia Romana, postoji mogućnost da portugalski tim obezbedi transfer vredan 19 miliona evra.

 

 

Međutim, Crvena zvezda nije jedina zainteresovana strana, jer su se kao potencijalni kupci pominjali i Vest Hem, Fulam i Kristal Palas. Očigledno je da je Pavlidisova izuzetna forma privukla pažnju brojnih klubova širom Evrope.

Pavlidis je na 137 utakmica za AZ Alkmar upisao 80 golova i 27 asistencija, što dodatno povećava njegovu vrednost na tržištu. Njegovi impresivni rezultati u holandskom prvenstvu jasno ukazuju na sposobnost grčkog golgetera da se nametne kao ključni igrač u napadu bilo kog tima za koji nastupa.

Iako je vest o potencijalnom prelasku Pavlidisa u Crvenu zvezdu odjeknula kao "bomba", čini se da je njegov transfer daleko od realizacije, jer Benfika i drugi klubovi ozbiljno razmatraju njegov dolazak. Takođe, postoji mogućnost da se Grk uskoro preseli u Portugal, gde bi imao priliku da nastavi sa impresivnim igrama i da potvrdi kvalitete u relativno istom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading