KAKAV PEH ZA JUSEINA BOLTA! Slavni atletičar igrao fudbal, pa doživeo TEŠKU POVREDU! Iznet na NOSILIMA, fanovi u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se oglasio na društvenim mrežama..

KAKAV PEH ZA JUSEINA BOLTA! Slavni atletičar igrao fudbal, pa doživeo TEŠKU POVREDU! Iznet na NOSILIMA, fanovi u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Po mnogima najbrži čovek svih vremena i osmostruki olimpijski pobednik, Jamajčanin Jusein Bolt povredio se tokom humanitarne utakmice između Engleske i reprezentacije sveta na stadionu Čelsija, "Stamford Brižu" u Londonu.

Vlasnik velikog broja rekorda u "kraljici sportova" je branio boje selekcije sveta, igrajući na poziciji centralnog defanzivca.

Bolt, koji je 11 puta bio prvak sveta u sprinterskim disciplinama, povredio je ahilovu tetivu nakon što se sudario sa napadačem Engleske Džermejnom Defoom. Jamajčanin je potom na nosilima iznet sa terena.

Legendarni atletičar je učestvovao kod drugog pogotka svog tima – najpre je varkom

Foto: www.profimedia.rs

Trenutak kada se Bolt povredio

delom iz igre izbacio čuvara, a potom levom nogom asistirao Alesandru Del Pjeru.

Bolt je vlasnik osam svetskih rekorda i jedini je sportista koji je na tri uzastopna učešća na Olimpijskim igrama (Peking 2008, London 2012. i Rio de Žaneiro 2016) uspeo da pobedi na 100 i 200 metara. Trenutno drži svetske rekorde na 100 metara (9,58s) i 200 metara (19,19s), kao i u štafeti 4×100 metara sa reprezentacijom Jamajke (36,84s).

Odmah posle nezgode, oglasio se na društvenim mrežama, poslavši poruku svojim fanovima:

 

 

- Slomljen Ahil, ali znamo da sam ratnik - napisao je Bolt ispod slike na kojoj prstima pokazuje slovo V (victory, na eng. znači pobeda).

Inače, Jusein je veliki fan najvažnije sporedne stvari na svetu i kada god mu se ukaže prilika, zaigra utakmice revijalnog karaktera. Ovog puta, nažalost, su ga skupo koštale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading