MILAN ODREDIO JOVIĆEVU SUDBINU! Evo gde Luka nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

30.05.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i neočekivano.

MILAN ODREDIO JOVIĆEVU SUDBINU! Evo gde Luka nastavlja karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Produženje saradnje sa Milanom za Luke Jovića

Srpski reprezentativac Luka Jović može biti zadovoljan nakon što je list "Gazeta delo sport" objavio vest o produženju saradnje sa Milanom. Prošle sezone, centarfor je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima za "rosonere" i postigao je devet golova, što je očigledno zadovoljilo kriterijume čelnika kluba. Aktivirana je klauzula u ugovoru, produžavajući saradnju sa Srbinom na još godinu dana.

Novi trener za Jovića u Milanu

Pored produženja ugovora, važna vest za Jovića je i imenovanje novog trenera u Milanu, Portugalca čije ime još uvek nije objavljeno. Ovo će svakako uticati na dalji razvoj karijere mladog napadača.

Konkurencija u napadu


Odlazak Olivijea Žirua sa "San Sira" može biti razlog za produženje saradnje sa Jovićem, ali postoji mogućnost da će srpski napadač dobiti konkurenciju u napadu. Naime, postoji interesovanje Milana da dovede Džošuu Zirkzea iz Bolonje, što bi moglo dodatno da zakomplikuje situaciju u napadu tima.

Uticaj na reprezentaciju Srbije

Ostatak sezone u Milanu će biti od velikog značaja za Jovića, posebno zbog njegovih ambicija da nastupa za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Produženje saradnje sa Milanom pruža mu stabilnost i priliku da kontinuirano igra na visokom nivou, što bi moglo da mu pomogne u pripremama za kontinentalnu smotru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading