REPUBLIKA U STOKHOLMU! Ovde ŽIVI Ibra, švedski BOG! (VIDEO+FOTO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

09.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivni snimci i fotografije kuće legendarnog napadača.

REPUBLIKA U STOKHOLMU! Ovde ŽIVI Ibra, švedski BOG! (VIDEO+FOTO)

Foto: Republika, Profimedia

Legendarni as Zlatan Ibrahimović u subotu je otišao među "fudbalske besmrtnike", pošto je posle pobede Srbije nad Švedskom (3:0) u Stokholmu na stadionu "Prijateljstva" i zvanično završio blistavu igračku karijeru.

Suze na oproštaju pred svojim navijačima, lepe reči od selektora Dragana Stojkovića prilikom njihovog susreta, kao i večiti smisao za humor, potvrdili su još jednom zašto je proslavljeni napadač obeležio jednu fudbalsku epohu.

Mnogi Ibrini fanovi odavno su upućeni u njegov težak put do fudbalskih visina, da je krenuo iz siromaštva ka meteorskom bogatstvu, do kojeg je došao zasluženo igrama na terenu.

Svoju privatnost Zlatan drži strogo u tajnosti, međutim, "Republika" je tokom boravka u prestonici Švedske uspela da vam donese ekskluzivne snimke i fotografije kuće porodice Ibrahimović.

Naime, u Ostermalmu, velikom okrugu u Stokholmu, nalazi se kuća Helene Seger i Zlatana Ibrahimovića, od gotovo 1.000 kvadratnih metara!

Republika

Foto: Republika.rs

Velelepna kuća u kojoj žive Zlatan i Helena Seger

Kuća na Storgatanu je preuređena crkva i dolazi sa zapanjujućom cenom od 110 miliona švedskih kruna (oko 9,5 miliona evropskih novčanica).

Kao što znate, Zlatan i Helena vole privatnost, pa nažalost nismo uspeli da vidimo mnogo od kuće. Ali, u sredu se i to dogodilo!

Foto: Republika.rs

Za ovo zdanje Ibrahimović je izdvojio 110 miliona švedskih kruna

Između ostalog, u petospratnici se nalazi bioskop, velika krovna terasa, a u garaži je smešten rotirajući parking za Zlatanov vralak.

Foto: Republika.rs

Garaža Zlatana Ibrahimovića

- Potpuno sopstveno imanje u najskupljem kvartu Švedske može se smatrati jednom od najekskluzivnijih rezidencija u Švedskoj. Dostojan kralja - objasnio je Niklas Bernzton iz brokerske kuće "Eklund Sotkholm Njujork" za Sport ekspres.

Pogledajte ekskluzivno još slika kuće u kojoj žive Helena Seger i Ibrahimović:

Helena često živi sama sa sinovima u obnovljenoj crkvi, a Zlatan u zavisnosti od države za koji klub je igrao, poslednja je to bila Italija, gde je i stavio tačku u slavnom Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading