SAVIĆEVIĆ SE PRISETIO LEGENDARNOG "PURGERA": PREVAREN SAM! Deca su me gledala kako psujem KAO KOČIJAŠ...

Autor:

Sport

06.06.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ljubitelja fudbala koji ne zna za ovaj momenat

SAVIĆEVIĆ SE PRISETIO LEGENDARNOG "PURGERA": PREVAREN SAM! Deca su me gledala kako psujem KAO KOČIJAŠ...

Foto: Starsport

Dejan Savićević

Legendarni Dejan Savićević, bivši reprezentativac Jugoslavije i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, nedavno je dao intervju za "Sportal" u kojem je govorio o evropskim prvenstvima, od svojih iskustava do aktuelnog EVRO 2024.

Nije moglo da prođe bez pomena antologijskog intervjua iz 1999. na gostovanju Hrvatskoj...

- Ja sam mislio da ćete zaboraviti taj detalj iz moje prošlosti (smeh)… Gledajte, to je bio jedan čovek koji je iskoristio moje poverenje... Gledajte, ja sad dajem ovaj intervju, to sve može da se izbaci ako nešto nije kako treba. On je bio u Beču kod mene par dana, bio je u Podgorici kod mog kuma. Neću mu spomenuti ime, mada mu dobro znam ime. Neću ga zaboraviti nikad. On dolazi u Zagreb, traži intervjue igračima, niko neće da mu da. “Ne, ne, utakmica, ništa danas”, svi su ga odjavili. I posle svih dolazi kod mene, ja mu kažem “ja ne igram, ja sam rezerva, bolje neko drugi”... Pa kad sam krenuo da pričam, jedan mali - 1,65 metara, ma 1.70 nije imao… Crna poliester trenerka dole, onaj njihov dres šahovnica i crna kožna jakna. Psuje, psuje i na kraju kad je počeo da viče “ubico”... 

 

 

Znamo kako sam reagovao, na kraju nisam bio zadovoljan time što sam rekao, pa se okrenem i kažem ono moje “prema tome"… Posle svega ja se vratim u Beč, pa me on zove da mi pošalje kasetu. Ja mu kažem - “pošalji poštom”. Pošalje on meni to, a onda me pita da li sam gledao. Rekoh mu – nisam, hoću jedan dan da gledam natenane, na miru. Ja posle uključim da gledam, pa kad nisam pao u nesvest. I sad, on me posle sedam dana zove, pa možete misliti šta sam tek njemu rekao. Rekoh mu – nemoj nikad da mi se pojaviš, jer ću te u ukras pretvoriti ili ti mene. A onda dođe taj film u Podgoricu, meni je ćerka 2001. Imala sedam godina, sin isto tako - 12 godina... U tom periodu deca rastu, a trebaju da gledaju oca kako psuje kao kočijaš. Psovke i to, ali gledajte u nekom momentu čovek izgubi kontrolu, ali ne moraju baš deca u tom uzrastu da gledaju jer je neko izigrao naš dogovor… Ali dobro, danas je smešno (osmeh) - rekao je Savićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading