EVO GDE DOSKORAŠNJI GOLMAN ZVEZDE PROVODI VREME POSLE ODLASKA SA MARAKANE: Tu je još jedan igrač crveno-belih (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popodne sa porodicom.

EVO GDE DOSKORAŠNJI GOLMAN ZVEZDE PROVODI VREME POSLE ODLASKA SA MARAKANE: Tu je još jedan igrač crveno-belih (VIDEO)

Foto: Republika

Iskusni doskorašnji čuvar mreže Crvene zvezde Zoran Popović napustio je tim iz Ljutice Bogdana posle uspešnih godina i za kraj se oprostio sa duplom krunom. Veliki razlog da golman donese takvu odluku bila je sigurno i porodica. Upravo je sa svojom dečicom i suprugom viđen ovog popodneva dok uživa u šopingu u tržnom centru u Beogradu.

 

 

A baš kada je i on boravio u "Galeriji", tamo se našao i defanzivac crveno-belih Miloš Degenek koji je tražio stvari za svoju ćerkicu.

 

 

Podsetimo, Zoran Popović je po završetku ugovora otišao iz Zvezde na leto kao jedan od najboljh rezervnih golmana, slobodno možemo da kažemo ikada u bilo kom klubu. Ostao je u senci fenomenalnog Milana Borjana i sada Omrija Glazera, ali kada god je dobijao priliku zasijao je na golu sa nekim neverovatnim intervencijama. Njegov najveći problem bio je to što su jedino saigrači umeli da ga savladaju, pošto je na nekoliko uvodnih nastupa primao samo golove od fudbalera Crvene zvezde.

Došao je u Ljutice Bogdana 2018. godine iz Bodo Glimta na poziv Vladana Milojevića.

Sakupio je do sada 38 mečeva, a na čak 22 bio nesavladan. Nije osetio slast igranja u Ligi šampiona, dok je u Ligi Evrope bio na golu u pobedi protiv Ludogoreca (1:0) i nekim sjajnim odbranama direktno uticao na plasman Zvezde u nokaut fazu sa prvog mesta. S obzirom na to da je Popović na pragu 36. godine, ne zna se još je li se odlučio na penziju ili će još braniti.

Što se tiče Degeneka, on je i dalje igrač Crvene zvezde ali prethodne sezone nije dobijao mnogo šanse kod Bahara, nakon čega se povredio, pa nije ni mogao da igra, te je njegova sudbina neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading