PROGOVORIO PIKSIJEV ADUT OKO KOGA SE OTIMAJU! Stojić: Čekam dogovor Zvezde i TSC, imam kvalitet za reprezentaciju!

Autor:

Sport

02.06.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozan je Stojić.

PROGOVORIO PIKSIJEV ADUT OKO KOGA SE OTIMAJU! Stojić: Čekam dogovor Zvezde i TSC, imam kvalitet za reprezentaciju!

Foto: Starsport

Nemanja Stojić (26), sada već iskusni fudbaler TSC, privukao je na sebe pažnju javnosti nakon što ga je selektor Srbije Dragan Stojković uvrstio na spisak putnika za Evropsko prvenstvo.

Ujedno, interesovanje za njega pokazuje Crvena zvezda i brojni drugi klubovi, ali on čvrsto stoji na zemlji. Sada je u SC FSS u Staroj Pazovi prvi put progovorio nakon poziva u nacionalni tim.

- Prvi utisci su fenomenalni, atmosfera u ekipi odlična. Spremamo se i jedva čekamo utakmice. Želimo što je moguće bolji rezultat, zbog čega smo i došli ranije na pripreme. Okupili smo se u utorak, nekoliko dana ranije, u četvrtak odigrao sam poslednju utakmicu u sezoni. Ima umora, ali u određenoj meri. Predstavljamo Srbiju na Evropskom prvenstvu i to je na prvom mestu - konstatovao je Stojić uoči nedeljnog treninga, pa nastavio ambicioznim rečima:

- Verovao sam da imam kvalitet, išao zaobilaznim putem. Srećan sam zbog ispunjenja sna. Laska mi taj podatak, veliki uspeh za mene i klub. Jesam počastvovan, posle dve sezone u kontinuitetu, verujem da imam kvalitet za reprezentaciju. Nadao sam se, ali nisam bio siguran da ću dobiti poziv.

Stojić bi za Srbiju mogao da debituje u utorak na prijateljskom meču protiv Austrije, a potom sledi i put u Švedsku.

- Nadam se minutima, ne odlučujem. Siguran sam, koliko bude, pružiću maksimum da se odužim za poziv - kaže Stojić i osvrće se na interesovanje Zvezde:

- Ne bih mnogo da komentarišem, više je sad na klubovima odluka. Dok ne reše situaciju, ne mogu ništa detaljnije da pričam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading