PIKSI NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI! OVAKVOG GA JOŠ NISMO VIDELI: Selektor Srbije POLUDEO pored aut linije (FOTO)

Autor:

Sport

04.06.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frustrirajuće veče u Beču.

PIKSI NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI! OVAKVOG GA JOŠ NISMO VIDELI: Selektor Srbije POLUDEO pored aut linije (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri reprezentacije Srbije poraženi su u pripremnom meču za Evropsko prvenstvo u Beču od selekcije Austrije sa 2:1 (2:1).

Na ovu oslabljenu ekipu Austrije, moralo je proći bolje. Katastrofalno je reprezentacija Srbije ušla u meč i već u prvom minutu je moglo to da je košta. Lukavo su Austrijanci krenuli sa centra, a Spajić je u 16. sekundi oborio Baumgartnera u našem šesnaestercu, zbog čega su domaći protestvovali ali nisu dobili penal. Ipak, neminovno je bilo da se lopta brzo nađe iza leđa Vanje, što se dogodilo ne jednom - već dva puta.

Prvo je u 10. minutu Vimer iskoristio ogroman propust naše odbrane, da bi samo tri minuta kasnije asistent kod prvog pogotka Baumgartner kao na igrici prošao i smestio loptu u mrežu Srbije. Nije tada ništa izgledalo dobro, sve slabosti "orlova" su isplivale posle samo 13 minuta, ali su nekako Piksijevi izabranici uspeli da se izdignu do poluvremena. Pavlović je sjajno sproveo loptu u mrežu posle neuspelog pokušaja Spajića za vraćanje nade da Srbija može do pobede.

Pritiskala je Srbija u drugom poluvremenu, ali bez prave realizacije. U 88. minutu, kada je jedan od igrača krenuo po desnoj strani, zaustavljen je, a mnogi su očekivali da će sudija dosuditi faul. Međutim, to se nije dogodilo, što je izazvalo bes selektora Srbije, Dragana Stojkovića. Besno gestikulirajući pored aut linije, Piksi se uhvatio za glavu, jasno pokazujući nezadovoljstvo odlukom arbitra. Nažalost, ova odluka nije promenjena, pa je Austrija nastavila napad, a rezultat je ostao nepromenjen do kraja susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zox

05.06.2024 15:37

Bio si veliki igrač,a kao selektor nemaš pojma.Tebi je pri kraju biološkog sata samo bitno da uzmeš još koji milion evra. Penzija brate ,a ako priđeš prvi krug na EP javno ću se izviniti.