IVANIĆ NAKON ČETVRTE UZASTOPNE DUPLE KRUNE: ''Smatram da smo najbolja ekipa!''

Autor:

Sport

21.05.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Zvezde jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

IVANIĆ NAKON ČETVRTE UZASTOPNE DUPLE KRUNE: ''Smatram da smo najbolja ekipa!''

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odmerili su snage u okviru finala Kupa Srbije od 20.15 na stadionu Lagator u Loznici. Tim iz Ljutice Bogdana ostvario je pobedu nad Novosađanima rezulatom 2:1 i došli do četvrte u nizu duple krune. Jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je Mirko Ivanić. On je nakon meča istakao da smatra su najbolja ekipa.

- Iskreno jesam uživao, pripremao sam se za ovu utakmicu, znao sam koliko je važna. Želeo sam da, bez obzira na tri uzastopne duple krune, osvojimo i četvrtu. Jer smatram da smo najbolja ekipa i da to treba da pokazujemo iz godine u godinu. Prelep ambijent, i sa naše i sa njihove strane. Hvala navijačima za ovaj prelep dan - poručio je Ivanić.

Prednost timu sa Marakane na Lagatoru doneo je Mirko Ivanić u 37. minutu kada je iskoristio odlično dodavanje Šerifa Endiajea i rutinski naterao Lazara Carevića da izvadi loptu iz mreže.

Crveno-beli iz prestonice su udvostručili prednost u 66. minutu kada je Hvang uputio centaršut iz kornera, a Spajić je glavom pogodio. Zvezda je u nastavku prepustila blagu inicijativu Vojvodini, a šampion je mogao u dva navrata do trećeg gola. Prvi put u 82. minutu kada je Endiaj bio u ofajsu, a drugi put u 89. minutu kada je Ivanić proigrao Kataija koji je šutirao, ali preko gola. Tačku na susret stavio je Aleksa Vukanović koji je u finišu susreta postigao prelep pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading