SUSRET KAPITENA AUSTRIJE I SRBIJE U BEČU: Marko Arnautović emotivan pred meč sa Orlovima! (FOTO)

Autor:

Sport

03.06.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljiv duel.

SUSRET KAPITENA AUSTRIJE I SRBIJE U BEČU: Marko Arnautović emotivan pred meč sa Orlovima! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za prvi od dva prijateljska meča pred odlazak na Evropsko prvenstvo. U ovom susretu, ključnu ulogu će imati iskusni fudbaler Marko Arnautović, koji će nositi kapitensku traku za Austriju. Selektor Dragan Stojković Piksi već zna da će se suočiti sa Arnautovićem na stadionu Ernst Hapel, a reakcije iz tabora Austrije su veoma pozitivne.

Nakon konferencije za medije, Marko Arnautović se susreo sa kapitenom Orlova, Dušanom Tadićem. Arnautović je istakao da više nema prijateljskih utakmica i da će učiniti sve da pobedi. Naglasio je i svoju ljubav prema Srbiji, što će sigurno uneti dodatnu emotivnu notu u ovaj meč.

- Nema više prijateljskih utakmica, učiniću sve da pobedim sutra. Sigurno će biti emocija, ja volim Srbiju - ističe Arnautović.

 

 

Interesovanje za ovaj meč je izuzetno veliko, a austrijski mediji izveštavaju da je do sada prodato oko 35.000 karata. Očekuje se da će stadion Ernst Hapel biti ispunjen do poslednjeg mesta, što dodatno govori o značaju ovog susreta za obe reprezentacije.

Očekuje se da će Marko Arnautović biti ključni igrač Austrije u ovom meču, dok će fudbalska reprezentacija Srbije imati priliku da se suoči sa jednim od najiskusnijih igrača protivnika. S obzirom na emotivne izjave Arnautovića, kao i veliko interesovanje navijača, ovaj meč će svakako biti više od obične pripremne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading