MILAN GUROVIĆ I NJEGOV SIN IZBAČENI IZ KOŠARKE! Evo koliko bivši as i naslednik neće moći da rade ono što vole

Autor:

Sport

29.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad mu zabranjen zbog tuče, mora da plati i drakonsku kaznu!

MILAN GUROVIĆ I NJEGOV SIN IZBAČENI IZ KOŠARKE! Evo koliko bivši as i naslednik neće moći da rade ono što vole

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Milan Gurović izbačen je iz košarke! Proslavljenom asu je zbog tuče na utakmici mlađih kategorija Reala iz Beogradu, kluba čiji je čelnik, i Vizure, pored šest meseci zabrane  bavljenja košarkom dodata i novčana kazna u iznosu od 250.000 dinara.

Naime, nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB, Marko Strika, odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

 

 

Treneru Reala, Milanu Guroviću, izrečena je vremenska zabrana vođenja ekipa u trajanju od šest meseci, kao i novčana kazna u iznosu od 250.000 dinara. Klub domaćin, Real, kažnjen je zbog slabe organizacije utakmice. Kazne su uključivale novčane iznose od 30.000 dinara zbog nedovoljnog broja redara, 70.000 dinara zbog nedostavljanja potvrde o prijavi utakmice nadležnom MUP-u, i 100.000 dinara na osnovu Disciplinskog pravilnika KSS. Takođe, klub je kažnjen zbog ulaska navijača na teren pre potpisivanja zapisnika.

Trojica igrača Reala, Vukman Gurović, sin Milana Gurovića, Simon Majok i Tadija Stevanović, takođe su kažnjena. Vukman Gurović dobio je zabranu igranja tri meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Simon Majok četiri meseca neigranja i 30.000 dinara, a Tadija Stevanović takođe je kažnjen zabranom igranja tri meseca i novčanom kaznom od 18.000 dinara.

Sankcionisani igrači Vizure su Strahinja Bogdanović, Đorđe Antić i Nikola Vasić. Strahinja Bogdanović dobio je suspenziju od dva meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Đorđe Antić suspendovan je na tri meseca uz novčanu kaznu od 18.000 dinara, dok je Nikola Vasić takođe kažnjen suspenzijom od tri meseca i novčanom kaznom od 24.000 dinara.

Naš portal je pokušao da stupi u kontakt sa Gurovićem na broj telefona preko kojeg je najavio turnir, ali je isti ugašen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading