JEZIVA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Gledao SINA kako se BORI ZA ŽIVOT! Bio je KOST I KOŽA, POBEGAO sam iz BOLNICE!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler otkrio detalje drame.

JEZIVA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Gledao SINA kako se BORI ZA ŽIVOT! Bio je KOST I KOŽA, POBEGAO sam iz BOLNICE!

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, preživeo je istinsku dramu nakon rođenja sina Maksimilijana.

Naime, on je imao određene anomalije što je Zlatan otkrio svojoj u autobiografskoj knjizi.

Kod Maksija je sve bilo drugačije, primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije se udebljao nego je smršao. Nismo znali zašto, je li to normalno? Povraćao je neprestano, nismo znali razlog i mora li toliko da povraća. Razgovarao sam s porodicom i prijateljima i svi su me tešili da nije ništa strašno - kaže Ibrahomović, pa dodaje:

- Celo telo mi je bilo u grču. Nikad se nisam tako osećao, ni blizu. Bio sam gospodin Nedodirljivi do tada. Mogao sam da budem ljutit i lud, pokazati sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si čvrst, uporan, ali ovo nije bilo ništa od toga. Bio sam nemoćan, jednostavno nisam mogao napraviti ništa. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali da se videlo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti.

Supruga Helena ga je obavestila da novorođenče mora hitno na operaciju želuca.

- Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je moj sin, na kraju su me odveli do velike dvorane gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada... Imao je cevčice kroz tielo i nos. Kao da mi je srce iščupano iz grudi. "Volim vas oboje. Ti si meni sve. Ali ne mogu ovo podneti. Nazovi me za sve što trebaš - rekao sam Heleni i pobjegao iz bolnice – rekao je Zlatan.

Srećom, sve se dobro završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading