VAZURA UVERAVA GROBARE DA ĆE SVE BITI U REDU! Evo šta kaže direktor Partizana o suspenziji FIFA

Autor:

Sport

01.06.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na tome se već uveliko i radi"

VAZURA UVERAVA GROBARE DA ĆE SVE BITI U REDU! Evo šta kaže direktor Partizana o suspenziji FIFA

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbalski klub Partizan suočava se sa velikim izazovima nakon što je FIFA donela odluku o zabrani registracije novih igrača tokom naredna tri prelazna roka, dakle do 2026. godine.

Odluka FIFA predstavlja veliki udarac za vicešampiona Srbije, ograničavajući mogućnost kluba da dovodi nove igrače i osvežava svoj tim, a kada se uzme u obzir da slede kvalifikacije za Ligu šampiona onda je to prava katastrofa. 

Ipak, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura uverava crno-belu javnost da će sve biti u redu.

- Sve će biti u redu, u najkraćem vremenskom roku suspenzija FIFA će biti automatski povučena kada isplatimo navedena potraživanja. Svesni smo svoje obaveze, koja će biti regulisana u prvim danima naredne sedmice, pa sportski sektor kluba neće imati nikakvih problema u angažovanju igrača u predstojećem letnjem prelaznom roku. Na tome se već uveliko i radi, sve ide ustaljenim tokom - rekao je Miloš Vazura za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Takuma Asano

Podsetimo, kazna teče od 17. aprila i najverovatnije se tiče neizmirenih dugovanja bivšem prvotimcu Takumi Asanu. U konačnoj izreci, Sud za sportsku arbitražu u Lozani potvrdio je dugovanje i naložio Partizanu da isplati japanskog internacionalca i troškove postupka. Prethodno je FIFA presudila da se radi o sumi od oko 460.000 evra. Detalji o ovim nepravilnostima nisu još uvek javno objavljeni, ali je očigledno da su imali dovoljno uticaja da FIFA donese ovako rigoroznu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading