PORTUGAL JE IZUZETAN, ALI SRBIJA IDE U FINALE: Mihajlo Cvetković zna kako "orlići" mogu do borbe za titulu na EP

Autor:

Sport

01.06.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinale Evropskog prvenstva igra se u nedelju od 17 časova na Kipru.

PORTUGAL JE IZUZETAN, ALI SRBIJA IDE U FINALE: Mihajlo Cvetković zna kako "orlići" mogu do borbe za titulu na EP

Foto: fss.rs

Mihajlo Cvetković

Mlade fudbalere Srbije dele samo još dva koraka do sna. Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa Portugalom u polufinalu Evropskog prvenstva u fudbalu za kadete sutra od 17 časova na Kipru. Četa Jovana Damjanovića vidi svoje šanse protiv Portugalaca, a optimista, iako veoma oprezan, je i najbolji strelac ove generacije "orlića" Mihajlo Cvetković. On je svestan prednosti našeg tima uzrasta do 17 godina (U 17), dok mu titula najboljeg strelca nije ni na pameti.

- Portugal je izuzetna ekipa, ali mi ćemo još jednom pružiti svoj maksimum na terenu. Uveren sam da ako budemo na svom nivou možemo da dodjemo meč i da odemo u finale.Svoje nastupe ne bih izdvajao, ali sam ponosan na to kako smo izgledali kao tim. Napredujemo iz dana u dan, iz meča u meč. Nismo imali lake rivale na putu do polufinala, ali smo svojim trudom, željom i odnosom prema dresu zaslužili da se nadjemo medju četiri najbolje selekcije u Evropi - rekao je Cvetković, pa nastavio:

Republika

Foto: fss.rs

Moćni kao tim: Kadeti Srbije

- Ostavili smo srce na terenu i prošli Austriju u četvrtfinalu. Mislim da je to ono što je obeležilo Evropsko prvenstvo, što se nas tiče. Mislim da smo za svoju zemlju zaista davali 101 odsto, da su ljudi to prepoznali. To je najvažnije, da smo ujedinjeni, posebno mi kao tim. Ta hemija je nešto posebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading