PIKSI VERUJE ZVEZDAŠIMA, PARTIZANOVCE PRECRTAO! Da li je selektor Srbije doneo PRAVU odluku? (ANKETA)

Autor:

Sport

28.05.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo mesta za crno-bele.

PIKSI VERUJE ZVEZDAŠIMA, PARTIZANOVCE PRECRTAO! Da li je selektor Srbije doneo PRAVU odluku? (ANKETA)

Foto: Starsport

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je objavio spisak od 26 igrača koji će u najboljem svetlu predstavljati našu zemlju na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj.

Sa šireg spiska na kom se nalazilo 35 igrača - otpalo je njih devet, a to su sledeći fudbaleri:

Golman Aleksandar Jovanović (Partizan), štoperi Strahinja Eraković (Zenit) i Jan Karlo Simić (Milan), vezisti Matija Gluščević (Radnički 1923), Aleksandar Ćirković (TSC), Nemanja Radonjić (Majorka), Saša Zdjler (CSKA Moskva) i napadači Samed Baždar (Partizan) i Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Republika

Foto: FSS

Spisak Piksija za EVRO

Ono što se na prvi pogled može zaključiti jeste da Piksi neće povesti nijednog fudbalera Partizana, budući da je otpisao i Aleksandra Jovanovića i Sameda Baždara, dok će dva igrača Crvene zvezde imati priliku da nose dres "orlova" na prvenstvu Evrope - Uroš Spajić i Srđan Mijailović.

Dakle, selektor našeg nacionalnog tima više veruje igračima šampiona Srbije, mada, ruku na srce, golman i špic Partizana igraju na takvim pozicijama koje su od ranije već popunjene sjajnim fudbalerima, pa nema sumnje da će i za njih biti mesta u budućnosti.

Što se tiče bivših igrača večitih rivala među ostalim "otpisanim", tu je malo drugačija situacija, budući da su Eraković i Radonjić, nekadašnji igrači Zvezde izgubili svoje mesto, dok je Zdjelar jedini bivši igrač crno-belih odatle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading