GRANDE DUŠAN! Veliko priznanje za SRBINA: VLAHOVIĆ NAJBOLJI U SERIJI A!

Autor:

Sport

24.05.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš napadač razbio konkurenciju u Italiji.

GRANDE DUŠAN! Veliko priznanje za SRBINA: VLAHOVIĆ NAJBOLJI U SERIJI A!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović, srpski fudbalski reprezentativac, proglašen je najboljim napadačem italijanske Serije A. Iako Juventus nije uspeo da osvoji Skudeto, Vlahović je pokazao izuzetnu formu tokom sezone. Sa 16 golova postignutih za Torineze u prvenstvu, Vlahović je bio ključni igrač. Ipak, Lautaro Martinez iz Intera je bio efikasniji sa 24 postignuta gola.

Iako je igrao za Juventus koji se nije proslavio, Vlahović je uspeo da se istakne svojim individualnim učinkom. Postigao je jedini gol u finalu Kupa Italije i ukupno 18 u svim takmičenjima, uz tri asistencije. Ovi rezultati su doprineli tome da Juventus osigura četvrto mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Pored Lautara Martineza, Vlahović se istakao i po broju asistencija, sa četiri u prvenstvu, dve više od Martineza. Ostali napadači poput Viktora Osimena, Olivijea Žirua, Markusa Tirama, Duvana Zapate i takođe su imali značajan učinak, ali Vlahović se izdvojio svojim doprinosom.

Nedavno su se pojavile spekulacije o mogućem transferu Vlahovića u Premijer ligu, pri čemu su Arsenal i Čelsi izrazili interesovanje za dovođenje našeg napadača. Uprkos finansijskim izazovima sa kojima se Juventus suočava, klub nema nameru da ga prodaje. 

Vlahovićeva cena se procenjuje na 60 miliona evra, što znači da bi bilo koji klub koji želi da ga dovede morao da izdvoji značajnu sumu novca. Ovo priznanje kao najboljeg napadača dodatno će povećati interesovanje klubova za njegove usluge, ali ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading