BIVŠI FUDBALER "ODRUKAO" ROJSA: Otkriveno GDE legenda Borusija NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

08.05.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje izgleda nerealno.

BIVŠI FUDBALER "ODRUKAO" ROJSA: Otkriveno GDE legenda Borusija NASTAVLJA karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Iz Menhengladbaha došao je u Dortmund i jednu Borusiju zamenio drugom daleke 2012. godine. Od tada, pa sve do dana današnjeg, Marko Rojs je svakim nastupom sve više ulazio u srca "žutog zida" koji je iza njega i celog kluba stajao u velikom broju i kada je bilo lepo i kada nije.

Pre nekoliko dana je kapiten "milionera" objavio da će na kraju sezone napustiti Dortmund, a brojni svetski mediji prenose da je poznata informacija gde će nastaviti karijeru.

Naime, Samir Nasri, bivši fudbaler Arsenala i Mančester sitija, u razgovoru za Canal+ otkrio je detalje privatnog razgovora s Rojsom.

Kako navodi Nasri, vezista Dortmunda je već u pregovorima s neimenovanim klubom iz MLS lige te će gotovo sigurno karijeru nastaviti u SAD, videćemo gde tačno.

Ovo već polako postaje trend, mada mu treba i skinuti kapu što se nije odlučio za Bliski istok i veći novac, a sigurno je imao ponuda.

Veliko je pitanje kako će "milioneri" nadoknaditi nedostatak čoveka koji je za ovih 12 godina postao simbol kluba, lojalnosti i odanosti. "Ispratio" je i gledao mnoge drugare poput Levandovskog, Humelsa, Gecea i ostalih kako odlaze u protivnički Bajern iz Minhena, a njemu nikada nije palo ni na pamet da učini isto, iako im nikad ništa nije zamerao.

Marko Rojs je ostavio predubok trag u Borusiji iz Dortmunda, odigrajući ukupno 424 utakmice za klub i postigavši impresivnih 168 golova. Osim individualnih dostignuća, "Markinjo" je bio ključni igrač u osvajanju Kupa Nemačke 2017. i 2021. godine, pružajući nezaboravne trenutke navijačima i ostavljajući neizbrisiv pečat u istoriji kluba. 

Kraj epizode u Borusiji može krunisati na najbolji mogući način - trofejom Lige šampiona. A to je zaslužio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading