PUNA MARAKANA, KOREOGRAFIJA, LETEĆI DRES PA KALIŠ! Zvezdaši spremaju NEZABORAVNU proslavu titule!

Autor:

Sport

24.05.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je ceo program.

PUNA MARAKANA, KOREOGRAFIJA, LETEĆI DRES PA KALIŠ! Zvezdaši spremaju NEZABORAVNU proslavu titule!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će proslaviti 35. šampionsku titulu u istoriji kluba, kao i četvrtu duplu krunu u nizu na stadionu “Rajko Mitić” u subotu, 25. maja od 19 časova na utakmici sedmog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog, a navijače očekuje bogat i sadržajan program na pobedničkoj ceremoniji.


Uoči početka duela šefu stručnog štaba crveno-belog kluba će biti uručeta simbolična plaketa povodom više od 200 mečeva na klupi Crvene zvezde. Time će otpočeti i prelepa koreografija na Marakani, koja će sigurno probuditi pregršt prelepih emocija kod svih zvezdaša.
Republika

Foto: Starsport

Delije na finalu Kupa

Iako utakmica nema rezultatskog značaja za domaćina, za goste koji čekaju kiks Vojvodine može promeniti celu narednu sezonu, pa se očekuje da ekipe nastave sa dobrim partijama i prirede utakmicu za uživanje, a svi oni koji na stadion dođu ranije će imati priliku da pred početak meča uživaju u snimcima golova iz aktuelne sezone, koji će biti emotivani na semaforu. 

 
Pred kraj utakmice nad Marakanom će “leteti” i "kružiti" veliki crveno-beli dres sa brojem 35, u znaku i simbolu broja osvojenih titula Zvezde, a čim sudija označi finiš meča uslediće ceremonija dodele medalja i pehara na bini postavljenoj na centru terena.
 
Po završetku proslave na stadionu, žurka će se preseliti na Kalemegdan, gde ćemo prisustvovati novom spektaklu i doživljaju za pamćenje, koji će prirediti navijači i fudbaleri na beogradskoj tvrđavi.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading