LOLA OPET U PARTIZANU! Smiljanić se VRATIO u Humsku!

Autor:

Sport

28.05.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni vezista ponovo među crno-belima.

LOLA OPET U PARTIZANU! Smiljanić se VRATIO u Humsku!

Foto: FK Partizan

Milan Smiljanić, nekadašnji fudbaler Partizana, nedavno se vratio u klub i preuzeo funkciju trenera omladinske selekcije crno-belih.

Ovaj povratak označava novi početak za popularnog "Lolu" u Humskoj, gde je proveo značajan deo svoje igračke karijere.

Smiljanić je prošao kroz sve mlađe kategorije sprskog vicešampiona, pre nego što je debitovao za prvi tim. Njegov debi dogodio se na utakmici sa Sutjeskom 25. marta 2005. godine, nakon čega je igrao i za Teleoptik pre nego što se vratio u redove "parnog valjka".

Tokom svojih boravaka u klubu, osvojio je tri titule nacionalnog prvaka u sezonama 2010/11, 2011/12 i 2012/13, kao i dva Kupa Srbije u sezonama 2010/11 i 2018/19.

Nakon što je napustio Partizan 2022. godine, Smiljanić je nastavio svoju karijeru igrajući za Mornar iz Bara i OFK Beograd, gde je takođe stekao iskustvo kao trener nakon završetka igračke karijere.

Međutim, njegov povratak u Humsku označava poseban trenutak, jer se vraća na mesto gde je ostvario najveće uspehe kao igrač.

Smiljanić će preuzeti generaciju dečaka rođenih 2007. i deo 2006. godine, sa kojom će započeti novu fudbalsku sezonu od avgusta. Njegovo iskustvo kao bivšeg prvotimca  Partizana i osvajača titula pružiće dragocenu podršku mladim igračima dok se razvijaju u omladinskoj selekciji crno-belih.

Ovaj povratak predstavlja novo poglavlje u Smiljanićevoj karijeri i priliku da prenese svoje znanje i iskustvo sledećoj generaciji fudbalera Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bojan

28.05.2024 14:50

Jel to opet po naredjenju iz EPS-a ili....?